drazen

Novi Sad

Član od: 13.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Narukvice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektna osoba lepo objašnjeno u porukama da sam dobila na poklon jedna ima žig druga ne pita da smanjim cenu još mu lično pošaljem po kolegi da bi dotični lepo odbio. Nemam reči.
Umesto da ja vama dam negativnu vi meni dajete meni ,lepo zaista,znači ja sam kriv sto hteli da mi prodate kopiju koja ne vredi ni 300 din za 2000 ,hvala vam još jednom.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mnogo lose iskustvo sa gospodinom, ide opis u oglasu "bez ikakvih ostecenja" pozovem ga i pitam jel telefon zaista nema ostecenja, na sta mi on odgovori nema nista ni ogrobotina ni bilo sta, a onda telefon stigne sav izgreban i po ledjima i po displeju a o ivicama i da ne pricam kako su izgledale od padova. .. zatim nije hteo normalno da mu vratim tel. i ako sam reko da budu moji putni troakovi nego me je maltretirao da mu saljem po autobus nemoj li slucajno da ga zaje. .. Covek uvek druge ceni preko sebe sta reci vise. .. imajte sve ovo u vidu kada kupujete od gospodina Drazena!
Samo mi je zao tek sad sto sam mu vratio nazad,nevaspitan čovek,nekulturan i hoće za 150 eura da bude nov telefon,sa takvima kao što je on treba dobro razmisliti da li mu treba nesto poslati ,vidio je dobro slike na kp i sve je mogao videti,nigde nimalo oštećen telefon,ovo je cista bruka ko meni daje negativnu ocenu,takvi netreba ni blizu budu ovog interneta
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.