DS

Beograd

Član od: 19.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Zamrzivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Na oglasu naznačeno zamrzivac beko 410l star 6meseci sa garancijom. Dogovorio sam da isti kupim i dodjem lično da preuzmem. Kada sam otišao da preuzmem zamrzivac je 298 l sa nekompletnom dokumentacijom bez fiskalnog računa i nepopunjena garancija . Krajnje neozbiljno i nekorektno od prodavca jer je u opisu oglasa pisalo jedno a kad sam došao da preuzmem sasvim druga stvar. Zaobići ovog neodgovornog prodavca u širokom luku! !!
Zamrzivač je 310l, kao što je naznačeno. Čovek je tražio da mu se da fiskalni račun za koji smo rekli da ne možemo da damo jer je na tom računu uzet i drugi zamrzivač, koji smo mi hteli da zadržimo, pa ako mu se nešto desi, ne bismo mogli da ga reklamiramo. Čovek je tražio da mu se spusti cena za zamrzivač pa kada je rečeno da se cena ne može spustiti tražio je da uz cenu od 150e dobije i zamrzivač i televizor. Na Kpu na žalost ne postoje te poruke jer je on zvao telefonom, na osnovu toga skroz je nepravedno dati negativnu ocenu samo jer nismo hteli da mu damo zamrzivač praktično džabe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.