Dubioza kolektiv

Ruma

Član od: 06.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je narucio delove za fiestu. dogovarali se napravili cenu itd. Bio je fin kulturan i non stop mi je slao poruke(kako se ovo. menja kako ono itd) paket je stigao kod njega u posti stajao 5 dana i vracen je meni sa postarinom od 2000 din (koju sam ja morao da platim) za tih pet dana svaki dan je pricao, kako ce danas sutra ujutru da ide da podigne, upletao se u neke price i lagao. posle jednostavno se vise nije javljao. VELIKA NEGATIVNA OCENA Napravio mi je trosak, lagao me, sad se ne javlja ni makar postarinu da plati da ga ne bih ocenio negativno
Ovako. Kao prvo cena dogovorena 14200. Paket dolazis sa cenom od 14400din za preuzimanje Kao drugo trebao je slati sa danas na sutra u 12sta je navodno zeznuo postar i meni je paket stigao 3dana posle. Ne paket vec samo sms poruka,gde pise da je cena paketa i postatina oko 18000dinara. Pa se izvinjavao i krivio postu NS. Postati mi ni paket jit ista nisu doneli na adresu,a kad sam otisao onda su mi hteli neku lezarinu naplatiti jer je tako posiljioc trazio da se u posti pteuzima paket. Navodno je sredio sa postom kod njih i ispravili gresku za naplatu. Greska nije ispravljena,a cena koju on kaze troaak od 2000 nije toliko vec 1700finara,koja mu je uplacena i za koju posedujem papir. Ako je gospodin toliko zeljan za pare uplaticu mu opet. A nek ne zaboravi isti da sam mu steiktno rekao,ako ne uspe danas za sutra da mi se posalje paket da ne salje,vec cu ja kolegu iz kurirske poslati po delove koji ce mu dati pare na ruke odmah. Takodje ako neko misli da cu se za ovakvu cenu zezati,a radim sa mnogo skupljim stvarima onda je smesno. Ne kazem da nije u redu ova ocena,ali takodje nije u redu da ne napise kako je i sta bilo. A cela prepiska postoji pa izvolte ko hoce da mu se da citati slikacu i nek cita,jer je isti pretio da ce prepiske kaciti na sve strane i da ce svima dati moju sliku licne karte koju sam slikao i prosledio da bi bio siguran da cu preuzeti ako je sve po dogovoru. I ovako javno ko cita razumece. Ako mi se slika licne karte negde pojavi,ili podatci budu iskorisceni za nesto nelegalno ili bili sta,decka cu tuziti za kradju identitrta koja je strogo zabranjeno i snosi se velika materijalna kao i krivicna sranja. Pa decko izvoli dobices jos 1700 i ako iskoristis moje podatke il nekome das e onda cu te tuziti na sve mocuce strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.