DuKs

Pančevo

Član od: 02.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio proizvod, kada je trebalo da mu stigne ne zeli da preuzme. Daje izgovor kako mu se kurir nije najavio dovoljno ranije pa iz tog razloga ne zeli dalju saradnju. Takodje se vidi da je pre koji dan kupio kod drugog prodavca. Sada imamo problem jer ce nam proizvod morati stojati na lageru dok se ne proda + imamo duplu postarinu koju moramo pokriti. Veoma neozbiljno i neposteno. Ne preporucujemo saradnju sa ovom osobom.
Krajnje ne korektan postupak ovog prodavca kao dokay tome prilažem dopis koji sam mu prosledio kao obaveštenje i obrazloženje zašto nisam preuzeo pošiljku. Veoma mi je žao što sam uopšte kontaktirao i maltretirao se 7 dana sa ovako ne korektnim ljudima! Poštovani, Obaveštavam Vasd da je došlo do ne sporazuma prilikom isporuke vaše pošiljke usled ne poslovnosti kurirske službe BEX kojom ste istu poslali. Dostavljač kurirske službe me je juče nazvao sa broja 064 8517 703 u 11,53 h. bez ikakve predhodne najave SMS-om da je prispela pošiljka i da siđem dole na ulicu radi preuzimanja. Ja sam u to vreme bio na poslovnom sastanku i zamolio sam ga da ostavi pošiljku u poštu kako bi je ja podigao posle 17 časaova misleći da je on dostavljač iz Posxpresa. Odlazim jutros u Poštu i normalno nema moje pošiljke, zatim nazovem broj dostavljača od juče i on mi reče da je to u bazi BEX službe u Krnjači na Pančevačkom putu (12 km od Pančeva). Sedam u kola i odlazim da preuzmem pošiljku u bazu BEX službe i tamo dobijem obaveštenje da je pošiljka sad kod nekog drugog dostavljača. Vi ste solidarno sa BEX službom krivi za ovo moje maltretiranje jer ste je VI izabrali za saradnju. Rezultat ovoga je da ne želim više saradnju ni sa Vama ni sa BEX-om (još odavno po mom mišljenju najgora kurirska služba). Neću Vam dodelit negativnu ocenu jer sam Vas ja sam odabrao kao najpovljnije što ne znači da je dobar izbor! Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.