Dule moto

Šabac

Član od: 16.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor, monocikl mi je prodat sa felerom na pedali. Nije naveo u opisu oglasa sem da je koriscen. Posto nisam zadovoljan, hteo sam da vratim a prodavac nije hteo da ga primi i samim tim je prekrsio pravila KP. Bas sam razočaran nekorektnoscu. ..
Sve je ispoštovano po dogovoru,jedina mana na pedali na jednoj strani je fali onaj plastični Čepić što zatvara rupu na šafu koji drži pedalu,čovek se zainatio kao ne odgovara mu hoće prof.monocikl kao i još štošta toga,pa video je slike monocikl je kao novi dal je korišten sasvim malo,a ja da primam nazad i da plačam poštarinu nepada mi napamet,i ja sam razočaran u takve ljude koji ne znaju šta hoće da sigurnošću,a i da naglasim da mi je ovo prvi put da imam neki prigovor,za ovih par godina imao sam samo pohvale od ljudi što preko ocena što preko tel.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.