DuLe

Ćuprija

Član od: 05.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

APSOLUTNO NE PREPORUCUJEM NIKAKV VID SARADNJE SA OVIM CLANOM! Pored toga sto mu je roba škart, još je bezobrazan i neprofesionalan, a sebe naziva "poštenom dušom". O samom kvalitetu njegovog "profi" osvetljenja govori činjenica da je radilo svega tri dana, zatim prestalo. Obratila sam mu se tražeći povrat novca, na sta je pristao da popravi lampu (sa postarinom o mom trosku) jer kako kaze "ja sam poštena duša, niko Vam ne bi prihvatio reklamaciju". Osvetljenje je zalio topljenom plastikom, a ono se i dalje otvaralo, pored toga liči na aljkavo ruglo. Radilo je dva dana od "popravke" i prestalo. Od tad mu šaljem poruke i on se naravno ne javlja i ignoriše me. Priča kako je materijal skup, računajući da nemam pojma jer sam žensko. Škart i bofl.600 din. poštarine, nizašta. Treba da ga je sramota šta prodaje i od čega pravk svoje osvetljenje, a o ponašanju i bezobrazluku da ne pričam. Poznajem još jednog teraristu kojeg je umalo struja ubila zbog njegovog osvetljenja
Gospodji na cast jer prica NEistinu o meni. Poslala mi je rasvetu koja je bila kod nje i koriscena mesec dana, stigla je otvarana i polomljena rasveta koju sam ja naravno zalepio i popravio da radi,necu da radim novu,sebi na stetu jer nije bila moja krivica i rasveta nije vodootporna a njima je u rasveti usla voda tako da ne zanm sta sam ja tu kriv. Sve ove pozitivne ocene govore kakav sam clan i covek zaista.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.