Dule

Lebane

Član od: 02.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprezno sa ovim prodavcem! U mom slučaju niti je opis iz oglasa bio tačan, niti je komunikacija protekla dobro, niti je dogovor poštovan. Naime, kupio sam Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540 laptop koji sam nameravao da koristim za delove, pošto mu je displej polomljen, a hard disk i ispravljač nije ni imao. Prodavac je naveo u oglasu da latop poseduje ispravnu ATI Mobility Radeon grafičku karticu i 2GB RAM DDR2. Upravo sam za te delove bio zainteresovan. Kada sam laptop otvorio, utvrdio sam da su slotovi za RAM prazni i da grafička kartica ne radi kako treba, a da pri tome nije ATI Mobility Radeon, već NVIDIA. Prodavcu sam odmah prijavio problem. Usledilo je višednevno dopisivanje, u kome me je optuživao da sam pregrejao grafičku, da sam laik koji ne zna da nađe memoriju, da sam „prepakovao“ laptop i slične besmislice. Nisam želeo da se prepiska svede na međusobna prozivanja, već sam sve tvrdnje ilustrovao fotografijama i zvaničnim tehničkim specifikacijama, ali uzalud, pošto ih je prodavac sve vreme ignorisao. U trenutku kada je prodavac prešao granice pristojnosti u komunikaciji, odlučio sam da prekinem dijalog sa njim, i obratio se za pomoć korisničkom servisu sajta kupujemprodajem koji mi je i preporučio da ga negativno ocenim. Sa obzirom na to da je moje iskustvo sa ovim prodavcem vrlo slično onom koje je doživeo kupac LG mobilnog telefona (koji ga je takođe negativno ocenio), savetujem kupce da obrate posebnu pažnju pri poslovanju sa ovom osobom, kako bi izbegli moguće neprijatne situacije.
kako te nije sramota da lazes, vidise koliko si aktivan na kp,a i ovi ADMINISTRATORI nerade kako treba i dozvoljavaju ovakve probleme, zato razmisljam o napustanju ovog sajta. evo kljucnih dokaza da nisam ja kriv nego on sa njegovim neznanjem,a KP treba nas da stiti od ovakvih ... prepiska> Hvala, nije potrebno. Samo mi kaži koliko bi me to izašlo u dinarima? 13.02.2019 18:57h Sve i svasta tako je, kako je i opisano, mogu i da ti snimim pa da ti pustim na viber nisi trebao da rasturas,trebo si da mi javis da te uputim sta da radis,lap top 100000 posto radi bez greske jesam te pitao da ti snimim viberom, i slike sto vidis u oglas su od njega a ram memorija je na maticnoj od 2gb, kada spojis lap top sa tv ili monitor moras tasterima fn i f6 ili f7 da ti prebaci na monitor Dušane imamo problem! :-( Sad sam testirao kompjuter i kad sam ga uključio na napajanje, laptop se uključio, ekran je bio polomljen kao što si i rekao, i to je bilo za očekivati. Ali kad sam priključio spoljašnji monitor na laptop slika se nije pojavljivala na spoljašnjem monitoru. Onda sam grafičku karticu izvadio iz tvog laptopa i stavio je u moj Fujitsu i tada sam dobio samo vertikalne linije na ekranu, što je znak da grafička kartica nije ispravna. Takođe, video sam da u slotu na matičnoj nema RAM memorije, a očekivao sam da ću naći 2gb, kao što si napisao u oglasu. Sve i svasta nisi trebao da rasturas,trebo si da mi javis da te uputim sta da radis,lap top 100000 posto radi bez greske jesam te pitao da ti snimim viberom, i slike sto vidis u oglas su od njega a ram memorija je na maticnoj od 2gb, kada spojis lap top sa tv ili monitor moras tasterima fn i f6 ili f7 da ti prebaci na monitor on: Dušane evo sad sam probao, pojavila se slika na spoljađnjem monitoru! :-) on:A memorije definitivno nema u slotu, poslaću ti fotku... ja: taj prvi slot sto je kod procesora je za nadogradnju,prikopcaj na monitor pa ce ti pokazati da ima 2gb

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1. Predmet odgovara opisu iz oglasa: Predmet neodgovara opisu, jedno je napisano skroz drugo je kad je stiglo, navedeno je da je na telefonu samo neispravna maticna ploca, a da su ekran i baterija 1000% ispravni. Telefon kada je stigao odma sam testirao bateriju, a ekran nisam mogao jer sam cekao drugu plocu. Posto sam utvrdio da je baterija neispravna, javio sam coveku da baterija nece da se puni konstantno stoji na 0% i gasi telefon onda je on poceo sa pricom da nije punjen telefon par meseci i slicno da treba baterija da se ozivi i bukvalno me terao da radim sto cuda. Ali baterija nije proradila. Sutra dan stigla mi je ploca koja je 1000% ispravna kada sam je ugradio na ekran primetio sam da ekran izbacuje neke iskrice i da ima mrlje koje se vide pod uglom, desni deo ekrana u delu kod sada uopste nereaguje na dodir. Posto sam i to rekao doticnom Dusanu, On mi je odgovorio jako drsko: STO NISI REKAO DA TI SE NE SVIDJA ODMA ? A NE SAD KAD SI ZAMENIO I RADIO KO ZNA STA? Dakle covek je bio svestan da salje 1000% neispravan uredjaj. Cim tako reaguje na moju kritiku. 2. Korektna komunikacija: Dok nisam preuzeo paket komunikacija je bila odlicna, cim sam preuzeo paket covek je postao jako drzak. Imam prepisku da to i dokazem, 3. Ispoštovan dogovor: Ne dogovor nije ispostovan iz razloga sto je sve 100% neispravno, a ne samo ploca.
hahah daj prepisku komunikacije, prvo o bateriji nije bilo ni reci, jer sam rekao da telefon nije radio 3-4meseca, znaci baterija me ne interesuje,a sto se tice toucha i displeja milion posto je da su u funkciju jer je isproban kad je postavljen oglas tako da me ni to ne interesuje jer doticni se javio posle 10dana da mu ekran ne radi tj da mu baca neke iskre kako kaze,ja kad preuzmem paket u roku od 2-3 sata vidim dal mi odgovara il ne. a ne kao on sto me blokiro na komunikaciji da mu nebi dao negativnu ocenu, jer ih skuplja vise nego pozitivne tako da sve govori o njemu, a da ceko drugu plocu satro, a meni je prodavao tako da njegove ocene sve govore i to bas ovakve de on preuzima robu pa se javlja posle 10dana i daje negativne
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.