Dule

Beograd

Član od: 12.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je prodao graficku, kad sam je probao jedan ventilator ne vrti, pojavljuju se linijice pri malo vecoj temperaturi. Kad sam ga pozvao, on je krenuo da prica kako izmisljam, izdr....o se i posle nekoliko sekundi prekinuo vezu i blokirao me. Ne preporucujem saradnju
Dosao kod mene kuci. Uzeo graficku. Pregledao, odneo. Sve testove video. Javio mi se danas da mu ne radi. Ja imam 60 godina a on 20tak. Nisam prevarant. Zeznuo je graficku pa se meni javlja i dosadjuje. Bilo bi lepo da ocenu administrator skine, jer je čista laž. Da, a jos sam ga pitao koliko ima godina da posle ne bi bilo problema kako sam klinca zeznuo.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin ne zeli da prihvati porudzbinu, zove telefonom i pravi se da mu nije jasna procedura. Cisto glumatanje uz fin akcenat. U svakom slucaju izbegavati gospodina. .. Nije za saradnju ako zelite ozbiljnog kupca : )
Robu nisu isporucili u petak kad je bilo dogovoreno, pri tom sam im skrenuo paznju da sam u subotu na putu. Mobilni telefon im do 14.46 u subotu nije bio ukljucen. Kako da se jave kad nemaju robu. Firma ne postoji, fiskalni racun i garancija ne postoje. Rade garanciju na rec, stiker, serijski broj ili sta vec... Kad je telefon proradio javila se neka devojka koja je rekla da oni nisu tu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.