Dule

Inđija

Član od: 07.01.2022.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije bio iskren za konzolu, konzola je bucna i treba da se zameni termalna pasta, a nije to naveo nego je naveo da je konzola u odličnom stanju i da sve radi kako treba, a neradi kako treba. Kad sam mu to rekao on kaze da ja to zamenim i da je on meni poslao ispravnu konzolu, nije bio iskren za konzolu. Sto mog iskustva tice sto dalje od ovog prodavca, nema obraza za sitne pare, sta bi tek uradio da su vece pare! !! !
Normalni ljudi sve rese, ovde je resenje prosto ne moguce. Covek izbegava resenje. Na konzoli treba da se zameni termalna pasta, koja kosta 150 din. Covek mi trazi 2000 din da mu uplatim, rekao sam mu da mi posalje konzolu nazad, on trazi da mu prvo uplatim novac u napred, sto je van svake pameti. Posle mu posaljem da mi pusti br racuna da mu uplatim te 2000 din. Vidim da poruka nece da ode, blokirao me je na kp. I na pozivima, sms. Viberu. Ne zeli da skine negativnu i da mi da mogucnost da ispravim gresku, vise mu odgovara da ostane negativna, izgleda da uziva u tome. prodao sam mu cipovanu ps3 super slim konzolu za 80e. Koje on prodaje za 120-130e kod njega na ptofilu.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prilikom preuzimanja navedenog predmeta, daljinski upravljac ne reaguje, i nije od navedenig tv. Prodavac to nije naveo u komunikaciji vec prilikom dolaska i preuzimanja Tv.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.