Dule

Paraćin

Član od: 18.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

odvojio mu telefon, rezervisao, dogovorili se sve. .. prvi dogovor otpao, nisam mogao ni ja a ni on. dogovorili se za sutra. sutra se naravno ne javlja, prekosutra se ne javlja. treci dan se ne javlja. .. a na kp blokirano da mogu da mu pisem. nije problem u odustajanju, vec u tome da treba ispostovati tudje vreme i novac, jer sam po dogovoru namenski dosao gde treba samo da bi smo obavili razmenu kako treba a ne samo na magistrali iz ruke u ruku
Gde si prijatelju namenski dosao ako se nisam javljao, istina je sve gore navedeno samo uz cinjenicu da on nije mogao i da je rekao da se javlja u neko vreme a javio se par sati kasnije,cinjenica je da on nije postovao moje vreme,dalje,dogovor je bio da se nadjemo na nekom delu puta gde je on poceo i to da menja i navlacio da ja dodjem kod njega u Krusevac do njegovog lokala gde ce on pregledati telefon,dalje je insistirao na tome,putem ovog sajta se nismo dogovorili,ne razumem kako neko moze da da ocenu ako roba nije razmenjena,on nije video moju robu ja nisam njegovu,ne razumem sta se ovde ocenjuje,pritom je bio napadan,zvao je uporno i naravno da je blokiran...dozvoljeno je da mi neko da negativnu ocenu jer ja nisam dosao negde 100km od mog mesta prebivalista,u sta se pretvorila trgovina na kp-u ?

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvalio mi neispravan telefon za koji je garantovao da je ispravan i odbija reklamaciju.
Telefon je u potpuno ispravnom stanju poslat sa moje strane.Doticni Radomirovic je posle 2 dana nosenja telefona i nosenja kod majstora sto mogu da dokazem jer posedujem prepisku,nasao za shodno da reklamira da navodno olovka koja dolazi uz telefon,ne radi.Trazio da mu refundiram troskove od 4000 din i td.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.