DULE

Temerin

Član od: 20.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kad sam pitala da li su kožne patike, odgovorio je da jesu. Stigle su plastične patike loše urađene!
Kada je neko nerealan u ocekivanjima- tu se onda ne moze nista ! Pogotovo sto je istog momenta dala negativnu ocenu i samim tim onemogućila da vrati patike ! 1. Patike nisu "plastične" već je u pitanju veštačka eko koža , što se dalo zaključiti i po samoj ceni patika od 3500 din. Kupilo ih je mnogo ,niko nije imao žalbu na materijal izrade i na sam model patika! NE MOŽETE kupiti nigde NOVE patike, od PRAVE KOŽE za ovu cenu...A gospodja je upravo to očekivala! 2. Na pitanje "da li su KOŽNE ?" - odgovor je " Da, eko koža!" 3. Postoje ljudi koji po ceni Punta žele i očekuju da voze BMW...sa njima je najteže raditi !

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam patike od doticnog clana sa ostecenjem na djonu, pristao je na reklamaciju o mojem trosku naravno, slozio sam se. Posle dva dana mi se javlja da ne zeli reklamaciju iz razloga sto sam patike dobio 16-og, a reklamirao sam 20og. Poste su strajkovale i nisu mi stigle patike odma i to je razlog sto nije reklamirano odma, te je dobio slike i nisam ih uopste nosio, vidi se po zvezdicama dole da nije ozuljana ni jedna i sam je rekao da vidi da nisam nosio, nego se tacno vidi da je ostecenje od ranije. Za 4000din sto sam platio treba da bude novo kako je tvrdio, ponudio sam da mu vratim patike o mom trosku postarine, te da mi ne vrati 4000din. . da da "iskusnoj" koleginici jedan par (posto je rekao da je iskusna i da joj to sigurno nebi promaklo) , njemu drugi par da urame i da vide sta prodaju. Narucio sam i druge patike i te su stigle sa razlicitim pertlama (jedna crna, jedna zelena) za to nista nije rekao, samo spominje 4 dana od prijema i kako ih tek sad reklamiram. .. kao prodao je preko 150 patika itd. . mene ne zanima tih 150 mene zanima to sto sam ja kupio i obe su imale problem, odbija reklamaciju, ne profesionalno, laze. .. patike se ne mogu ostetit u kutiji i transportu, odpakovane i slikane, vracene u kutiju i spremne za slanje. . nisam stigao poslati isti, a ni sutrasnji dan vec 3 dan sam hteo poslati jer sam radio i predvece mi javi ee pa ja ne mogu reklamirati itd. . sto bi ja platio opet 2x350din postarinu, negativna ocena i gledajte kada vam stignu da li ima ostecenje i sarene pertle. Stigle su u nekoj žnj kutiji, znaci pakovao je i video samo eto. . njemu je interes da proda, posle ga briga. . naravno da nije njegova greska to, ko ce kupiti za 4000din ostecene. .
I da je fabricka greska,reklamira se odmah a ne posle 4 dana, i jos u zamenu trazi umesto br 41 br 42 a u prvoj prepisci-potvrdi o prijemu patika, konstatuje da kolegi odgovara taj br 41! Da li je brza posta strajkovala ili ne, nema nikakve veze sa brzinom reklamacije jer je doticni paket preuzeo 16.11.a reklamira ga 20.11.!!! Jos nisam sreo nikoga da je kupio nesto novo i ostavio da " odlezi" par dana ali zato zna da su mu velike!!! Ajde sto on npr nije pogledao sta je kupio, ...nego mu i kolega cini isto- ne gleda 4 dana!!! Eto,mi smo videli sta pakujemo a oni 4 dana nisu videli sta su kupili!!! Kao kada bih ja kupio od doticnog npr maticnu plocu i posle 4 dana rekao da maticna ne radi- ali je ja nisam probao !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.