Dule

Beograd | Čukarica

Član od: 27.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

korisnik je NEOZBILJAN ! Trazio da se nadjemo da bi preuzeo predmet . Ja sam dosao na dogovoreno mesto, a on mi je polao poruku: Izvinite, ali odustajem od kupovine. Izgleda da mi je crkao komp. prekasno za vent.
Ova ocena je bezobrazluk svoje vrste jer korisnik iznosi neistinu. Razmotricu privatnu tuzbu zbog klevete. Od kupovine nisam odustao, samo sam je odlozio jer mi je komp zaista crkao. Nema smisla ulagati u ventilator dok se bitnija stvar ne popravi, uostalom ventilator se i kupuje zbog pregrevanja koje jeste uzork crkavanja sto je svima poznato. Korisnik iznosi neistinu da sam trazio da se nadjemo. Pitao sam ga hoce li biti na Banovom Brdu danas (u prevodu "jel vam usput"), a on je rekao da hoce. Znaci, ja ga nisam zvao da mi dodje na noge, nego se on izjasnio recima "ponecu ga. Kad budem krenuo ,javicu vam". Isao covek do Numanovica po namestaj i dao mi negativnu jer je morao da nosi vent od 300 grama sa sobom. Zaista bezobrazluk.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.