Dule

Vladičin Han

Član od: 10.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez sa ovim tipom u pravom smislu. Kupim od coveka neispravan tablet za koji je naslovio decidno u oglasu"tablet radio 101% a sada nece da se upali samo svetli signalna lampica"tablet sam kupio iskljucivo zbog ssd diska skromnog kapaciteta 32gb kad ga otvorim imao sam sta i da vidim baja kojo glumi slikara naivca je skinuo ssd disk što nijednom nije spomenuo prilikom prodaje, želim samo da napomenem da je manje ovakvih kao sto je ovaj tip ova nasa zemlja bi bila lepse i bolje mesto za sve nas. .. .!
Koji si ti "tip" pravi specijalac ej, kako te nije sramota da pises ovako nesto i dajes negativnu ocenu svojom krivicom. Tabletu u opisu oglasa stoji tacno stanje i opis predmeta i da se prodaje u takvom stanju kakvom jeste, adminstratori imaju u uvid svaki oglas i svaku nasu poruku, na sta se nadam da ce da reaguju... Nikada nista nisam otvarao niti popravljao zato sto ne umem, kako mi stigne predmet proverim, postavim i opisem oglas. Ganjas me da sam JA skinuo ssd disk, kako te jos jednom nije sramota??? Da budem siguran za tebe da nisi??? Dobar si ti, napad ti je najbolja odbrana!!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bili smo se dogovorili za telefon za cenu od 5500 umedjuvremenu je izgleda prodao tel za vecu cenu --a meni kao poslace za desetak dana ide na put --sramota
Dogovor vazio od sredu, navodno za cetvrtak pa za petak pa ne ni za subotu i ponedeljak nego da posaljem u utorak za sredu, kako takvom coveku za sigurno da posaljes predmet kada ga nece preuzeti ni podicu u posti, nego se tebi vratiti paket i platiti duplu postarinu! Sramota da jos uvek ima takvih osoba!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna VEEELIKA negativna ocena za ovog člana. Poslao mi je lcd+touch komplet za Samsung S2 polovan. Na pitanje da li sve radi i da li je sve kako treba on je 'umiljato' objasnio da je deo 100% ispravan i da nema greske. . Medjutim meni stiže deo na kome ne radi HOME dugme i 2 senzor tastera sa strane(praktično sam dobio NIŠTA) za koje sam siguran da uopšte nisu ni radili, a prodavac svaljivao krivicu na transport iako je moram priznati dobro upakovao. Dalja komunikacija nikakva. . Epilog, ja ostao bez dela i naravno bez novca. OPREZ ! !!
Najveca NEGATIVNA kao pocetniku na ovom sajtu! Korisniku poslat kompletno ispravan lcd-touch za Samsung S2 Kada je korisniku stigao predmet maskimalno zasticen od transporta, njegov poziv upucen da ne rade donji tasteri, ne prihvatajuci pitanje da li mu je konektor za te tastere ispravan? U ovoj oceni navodi da sam svaljivao krivicu na transport iako ni jednog sekunda to nismo spomenuli u razgovoru, on to dobro zna. Dakle, da priznam neciju gresku i kvar kao svoju krivicu, sigurno ne! ! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.