Dule

Beograd | Novi Bg.

Član od: 23.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Na žalost moram da dam negativnu ocenu. Naručio sam cipele za brata i napravio problem. Pisalo je 100% original, nove vodotporne. Izgleda da su samo odlična kopija. Stigle su bez ikakve kutije, bez deklaracije, sa lošom štampom. Brat je kontaktirao čoveka, pokušao dogovori oko vraćanja, ali bez uspeha, uz odbacivanje da je baksuz i šta bi ti za 7000. Nisam ni planirao da dam negativnu ocenu, ali smo ih potopili u vodu i moša. Jbg ja sam ovako prošao.
Posle više stotina prezadovoljnih kupaca od kojih su desetine njih ostavile najpozitivnije komentare na saradnju i kvalitet usluge i robe javlja se ovaj slučaj gde kupac uz potpuno nepoznavanje materije o marki i modelu robe ucenjuje negativnom ocenom i traži da potpuno ispravnu i garantovanu robu vrati uz moje troškove transporta. Prihvatio sam da slobodno vrati robu naravno o svom trošku na šta ima pravo po zakonu o zaštiti potrošača, on nije hteo. Iz principa ne pristajem na ucenjivanje a njemu je kriv zakon i za par stotina dinara je epilog ova priča. Znači mogao je vrati da je hteo ali izgleda da ni on ne zna šta hoće.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.