Dusan Djuric

Beograd

Član od: 08.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne da je zaslužena jedna negativna vec deset. Bruka i sramota ponašanje ovog gospodina kakvog sam ga doživljavao dok me nije uverio u suprotno. Čovek se predstavlja kao prepošten i šalje mnoštvo članaka koji to potvrdjuju. Ali u stvari neznam da li je to ustvari isti čovek. Dogovor je bio da se nadjemo u V. Banji gde je on poslovno odseo. Sutradam ja sa porodicom dodjem i posalj mu poruku da sam stigao. E od tada ga više nema niti odgovara na poruke ni na pozive. Namagarčio me da dodjem 100 km da bih upoznao njegovo suštinsko iskrivljeno lice. Sreca pa je lepo vreme pa smo se fino zabavili u Banji. Ovakvu drskost i bezobrazuk nisam doživeo do sada. Sta god kaže u svoju odbranu ne govori istinu. Vrlo neprijatno iskustvo . .. .. I nakon toga sam mu pisao ne odgovara zato ljudi pamet u glavu kada sa ovim gospodinom želite da bilo šra poslujete. .. Strašno samo za izbegavanje. A Vama Dušane svako dobro želim žalim što ste me duboko razocarali.
G-dine, odgovorio sam Vam. Niko Vam nije zakazivao sastanak oko kupovine tog dana kada ste se sami pozvali. Evo nudim Vam novac da kupim taj sat na nevidjeno ako ste spremni da Vam pokazem da mnogo gresite u svojim filmovima. Javite se ako ste spremni da zavrsimo posao kada mi sada odgovara. Zdravi bili. Pozdrav!!!

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek jednostavno nije preuzeo poruceni paket. I ako sam vise puta pisala i obecavao je da ce podici. Dodatno sam izlozena trosku. Negativna ko kuca!
G-dzo, pitajte prvo postu, raspitajte se kod njih, nemojte da napadate bez da prvo niste sve proverili! I amblemi za 9000 koje sam platio sam cekao mesec dana iz NS! Sta sam trebao da skacem po kicmi(a mogu, verujte mi, ako trebaju clanci sa kim' komunicirate poslacu Vam), ili mu lupam minuse? Posta ne radi svoj deo u ovom delu grada i generalno. Zdravi bili. Pozdrav!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.