Dusan Filipovic

Beograd

Član od: 26.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opsta katastrofa! Cekao sam porudzbinu 2 nedelje, nikakva komunikacija. Razumem da je neko zauzet i sve ali moze da ispostuje da se javi kupcu u cemu je problem. Ne odgovaranje na poruke, na kraju sam odustao od kupovine.
Postovani , potpuno ste u pravu . Svo vreme sam se trudio i pokusavao da Vam posaljem predmet kupovine a da on ne bude ostecen. Radi se o novoj traci za trcanje dugacke 1.5 metar sa 0.7 m sirine sa puno elektronike . Rasklopio sam traku i to platio 30 eura , traku upakovao i pozvao AKS , nisu mi mogli garantovati da se nece ostetiti, zatim bex isto , Izgleda da je moja greska samo sto nisam to oblepio kartonom i selotejpom i poslao pa kako Vam stigne , a svo vreme sam se vodio mislju da ipak to nisu male pare koje dajete pa sam pokusavao da to do Vas stigne kao i poslato. Moje duboko izvinjenje i hvala na oceni , nadam se da ste kupili drugu traku i da ste zadovoljni. Veliki pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.