Dusan Kostic

Beograd

Član od: 16.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu , je nije " Nekoriscen " kako je navedeno , hteo sam lepo da se dogovorim sa clanom , oko povrata paketa / novca , medjutim bezuspesno , na zalost . Za izbegavanje !
gospodin je hteo da vrati uređaj jer ne dekodira kablovsku. naravno da ne dekodira jer nema dvb-c, nego dvb-t2 i dvb-s2 dekodere. kablovska se gleda preko EON aplikacije, koja traži legalan nalog. za sve ostalo ima kodi mosquito build preko koga može da gleda i zaključane kanale bez ikakvog problema. uređaj je KAO NOV, a ne nov, za nov bi trebalo da mu dam fiskalni račun, kao što zakon propisuje. uređaj je bez ijedne ogrebotinice, sa najnovijim firmverom i svim dodatnim aplikacijama za praćenje. e , sad što neko ne čita opis ili traži dlaku u jajetu je druga stvar. hvala na minusu, ja tebe nisam time častio. uređaj je izvanredan, i videćeš to i sam. pozdrav.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kukavicki cin ovog clana za koji nenam reci, coveku sam smanjio cenu kartice sa 2300din na 1600din, poslao mu uredno po dogovoru, on nije uzeo karticu i ja sam platio dvostruku postarinu. NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU! !!
gospodine, javio sam vam pre slanja da karticu neću uzeti jer je hladnjak menjan gorim i na kartici je radjeno . zvao sam na mobilni da vam to kažem, ali broj koji ste mi dali je nepostojeći. nakon toga ste se pretili porukama , citiram "Znas sta momak, uzeces tu karticu jer sam je poslao juce, kako i sta ne zanima me, jel si rekao da saljem i poslao sam. . da ne bi imali problem uzmi to." o kakvom problemu govorite ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.