Dusan - Mobilni telefoni

Kragujevac

Član od: 14.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UPOZORENJE! Hteo bih da obavestim nove kupce koji imaju u planu saradnju sa ovim clanom, da ipak pripaze i otvore cetiri oka, jer je mene pokusao da izmanipulise. Naime uzeo je moj telefon i naravno, uz doplatu, mi dao drugi, za koji je garantovao da nikakve probleme nema i da je na njemu sve fabricki i da nikad nije otvaran, posle par dana telefon je poceo da radi sam sta je hteo, ukazujuci na problem sa ekranom otisao sam opet do njega, presavsi 100 km, u nadi da ce mi dati zamenski telefon, to je i odradjeno, medjutim i taj telefon je imao iste simptome posle par dana, na sta sam ja reagovao i trazio povrat novca jer sa ovakvim telefonom ne mogu nista. Ponudio mi je mnogo nizu svotu novca nego sto bi trebalo i ucenio me da ako hocu svoj telefon nazad moram jos i da doplatim jer ga je on vec popravio. Ja sam bio prinudjen da uzmem tu nizu svotu novca i da se sa velikom dozom razocarenja vratim po treci put kuci bez pravog resenja, mnogo utrosenog vremena i gubitkom mnogo novca.
I ja imam nesto da kazem. Decko me je zvao da kupi telefon od mene, doneo je svoju slomljenu je 11 doplatio i uzeo XS Max. Njegova 11 je sutra dan odneta na reparaciju, posle par dana decko se javio i rekao da telefon ima nekih problema, okej nije problem decko je svojom voljom dosao opet u KG, nisam ga ja naterao na to, dobio je drugi XS Max koji je posle opet imao problema sa ekranom, ja sam njemu lepo rekao, ponudio sam mu 350e ili da uzme njegovu 11 nazad. Pitao je sam da li moze da ostane 11 kod mene, da mi vrati Xs Max i da uzme pare 350e, rekao sam da moze, na to je on rekao da ce da posalje telefon postom, na sta sam ja rekao da telefon posalje bez otkupa cim otvorim paket vidim sta sam dobio nazad, uplacujem novac na racun koji mi on da, odbio je tu ponudu i SAM rekao da ce da dodje u KG po novac, decko je dosao i dobio novac nazad! Ja sam njemu lepo rekao da nikad necu da izbegavam poruke ili pozive, sta god da ne valja tu smo da resimo, nikog ja nisam terao da gazi kilometre. A pritom da kazem, decko je doneo 11 gde je rekao da je u GARANCIJI koja je istekla pre godinu dana i rekao da faceid radi, a ne radi na njegovom telefonu, precutao sam jer nisam hteo da se decko vrati nazad kuci bez telefona! Decko je u samom startu slagao, dok sam ja rekao da sta god ne valja mozemo da resimo! Ja prevarant i lopov nisam, a za tebe druze lep pozdrav! :*
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.