Dušan Novaković Fabrika TIM

Beograd

Član od: 17.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljan, tri dana ne može da se javi na telefon radi dogovora.
Poštovani, kao prvo bio je vikend to sam Vam i napisao u poruci kada sam istu video na KP-u, kao drugo piše Vam na sajtu radno vreme-RADNIM DANIMA OD 8H-do 16h, subotom do 14h, nedeljom i praznicima ne radimo. Hvala na negativnoj oceni, robovi nismo pa da 24h budemo dostupni pogotovo za ljude koji zovu u sred noći.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat paket po dogovoru, nije preuzet u propisanom roku, vraćen. Kupac je imao šansu da uplati novac za nastale troškove koje je prouzrokovao, i pored naše dobre volje, gubljenje vremena. Upozorenje ostalim članovima, ne preporučujemo saradnju.
Poštovani, uplaćen Vam je novac za maskicu u četvrtak i poslata slika uplatnice na Vaš Viber broj kao što ste tražili. Još sam ja Vas zvao da Vam javim da su mi paket vratili i da nisam bio u zemlji i da mi pošaljete ponovo sa uvečanom cenom za poštarinu. Mogli ste me nazvati pre nego što ste mi dali negativnu ocenu...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.