Dušan Petrović

Niš

Član od: 09.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobila sam jastučiće pogreśne boje. Oglaśivač je tražio da mu pošaljem sliku, što sam i uradila, nakon čega se nije javio , već "parkirao "oglas. Potpuno nekorektno i neprofesionalno.

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, dogovor nije ispostovan. Narucila sam jastuke broj 39 a stigli su mi jastuci boje broj 3. Javila sam odmah prodavcu da je poslata pogresna boja, na sta je on rekao da je to ta boja i da druga nema i da mogu da ih vratim ako ne odgovaraju. Kada sam usla u oglas da skinem slike njihovih boja, slika sa bojom 3 je bila obrisana. Njegov odgovor na to je bio da je obrisana jer je duplirana boja slucajno. Jastuci su dobro uradjeni i kvalitetom sam zadovoljna ali uslugom nikako. Takodje, ja sam iz istog grada kao i prodavac i on je insistirao da salje postom sto je besmisleni dodatni trosak od 500 dinara.

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pocetkom jula meseca sam porucila podmetace koje su navodno poslali nakon nekoliko dana, meni nista nije stiglo, niko se nije javio po tom pitanju. Poruke na KP procitaju i ignorisu, kao i pozive na mob. .. mozda nisam dobar kupac jer ne porucujem veliku kolicinu. .. ili je nesto drugo u pitanju. .. odgovor nemam, a cekala sam dovoljno dugo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.