Dusan Tech

Pančevo

Član od: 23.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je oglas za Kupujem CSGO skinove/kljuceve po najboljom ceni. Zasto ga nema? Lik je totalni lazov. .. Uzeo mi je 130 evra U CSGO skinovima(online vrednost), ali opet realan novac. Nas dogovor je bio da mu posaljem za 12000 dinara i da mi uplati na postnet. Sutradan sam mu poslao. Blokirao me je na kupujem prodajem preko drugog profila i ne javlja se na telefon. Nije mi uplatio dogovorenu cenu od 12000 dinara. Zamolio bih Dusana Bajica da odgovori na ovu negativnu ocenu, ocigledno nece jer je kukavica. Zamolio bih da Kupujem Prodajem tim prijavi ovog jer JA NEDAM SVOJE. I naravno da mi vrati moje vlasnistvo ili dogovorenu sumu od 12000 dinara. Ljudi klonite ga se, bez obzira koliko on ljubazan bio prema vama (kao meni). STROGO NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM ! !

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decku sam poslao 130e u kriptovaluti i dogovorili se da mi isplati 12000 dinara preko postneta, poslao sam prvi. Blokirao me je i nije me isplatio.
Kako vas nije sramota da iznosite ovakve gnusne lazi? Forsirali ste me na vase uslove, da vam saljem prvi odredjen iznos sto sam odbio, kada sam vam predlozio da to odradimo licnu trazili ste izgovore i eskivirali taj nacin trgovine. Kada sam predlozio da idete po pola iznosa za sigurniju trgovinu nabedili ste me da cu uzeti to pola 'u svoj dzep. I sada naravno posle toliko uspesnih saradnji vasa laz mi ugrozava iskustvo i dosadasnje ocene. OPOMENA SVIM KP KORISNICIMA DA STROGO PAZE SA KIM TRGUJU I DA SE NE UPUSTATE U NIKAKVE SUMNJIVE PONUDE!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.