Dusan Tomic

Beograd

Član od: 17.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Skuteri i električni skuteri | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek porucio radapciger. Kad mu je posiljka stigla, nije hteo da preuzme, a ostavljen mu je izvestaj da preuzme u posti. Na moje pitanje zasto nije preuzeo posiljku, kaze da mu uopste nisu doneli na adresu i da mora, kako on kaze, licno u posti da preuzme, a on ne zna gde mu se nalazi posta niti ga zanima (posta je udaljena od njega samo 1,5km). Kad sam mu poslao mapu i uputio ga gde treba da ide, on je tada rekao da ne bi isao, ali ce rado otici da mi ne bi pravio troskove i posavetovace radnike poste kako treba da rade. Kad je otisao do poste kako on kaze, salterska radnica mu je rekla da mu je posiljka prebacena u drugu postu, koja je jos blize njegovom mestu stanovanja. Kaze da je isao u tu drugu postu i zbog velike guzve mrzelo ga je da ceka red. Ja sam pozvao tu postu i salterska radnica je rekla da uopste nema guzve, i da moze slobodno da dodje i preko reda (ako neko bude bio) da joj se javi i odmah da preuzme posiljku. On je na to odgovorio da nema vise nameru da ide za posiljku, ne gledajuci da ce pri tom mene ostetiti. Uz sve to je poceo licno da me vredja porukama, koje ne bih sada iznosio jer su nepristojne. Ponudio sam mogucnost da mi plati postanske troskove a zauzvrat ne dam negativnu ocenu, i to nije prihvatio. MOJ SAVET SVIM PRODAVCIMA DA SE PAZE ILI IZBEGAVAJU OVOG COVEKA. .. Sklon je raznim eskiviranjima, manipulacijama i nerasudjivanjem stvari u realnosti. Trazite prvo od doticnog gospodina da Vam uplati pa onda saljite robu.
Netačno totalno! Prodavac birao isključivo postekspess za dostavu. Poštar nije ni pokušao da dostavi na adresu na kojoj radim vrć poslao sms da dođem u poštu, imam sms kao dokaz i kamere sa sigurnosnog sistema. Išao sam u dva navrata do pošte, prvi put gde je rekao poštar da je, pa onda tamo gde je na kraju prebačena. Zbog manjka vremena nisam mogao da čekam red od 20ljudi, a da idem 3x o svom trošku po nešto što plaćam da mi bude dostavljeno stvarno nemam nameru. Kupcu sam rekao da mi pošalje drugom službom i da ću platiti i preuzeti paket, ali to ne želi. Razumem da trošak ima prodavac, ali to je zbog kurirske službe koju je sam izričito izabrao, a ja sam bio dovoljno uljudan da 2x idem tamo vamo zbog nečijeg propusta. Sve je jasno kakav sam kupac iz ostalih ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.