Dusan Vujasanin

Kraljevo

Član od: 01.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili (zatvoreno) > Zastava

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

NEGATIVNA OCENA IZ RAZLOGA STO JE NAPISAO U OGLASU DA SU RETROVIZORI U DOBROM STANJU A POSLAO MI JE DVA RETROVIZORA OD KOJIH JE JEDAN BIO OK A DRUGI NIJE MOGAO DA SE STELUJE A I OGLEDALO JE BILO OSTECENO U DONJEM DESNOM UGLU
Napisao sam da su retrovizori u dobrom stanju zato sto nigde nisu polomljenji niti osteceni i da nemaju neka veca ostecenja da su bili idealni napisao bih da su u odlicnom stanju a zna se da nisu novi jer jedan novi kosta skuplje nego sto ste platili oba,i cenu sam spustio,mislim da sam ispao korektan.

Automobili (zatvoreno) > Opel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slici je retrovizor bio prikazan besprekoran i nije bilo navedeno da je puknut sa dodnje strane. Kad sam prijavio da mi je takav stigao (nije polomljen od transporta jer se vide tragovi pokusaja lepljenja) dobijam odgovor da za pare koje sam platio to mogu i da dobijem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.