Dušan

Kragujevac

Član od: 18.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

srafilica nije ispravna kao sto treba da bude, greje se za izbusenu jednu rupu, kad radi cudan joj je zvuk kao da nesto zapinje, verovatno su lezajevi propali ili neki zupcanik pa se zato i greje, zato preporucujem da izbegavate ovog prodavca
Gospodin je kupio od mene srafilicu u ispravnom stanju.Tvrdi da je neispravna i javlja se posle 5 dana i prica mi kako je neispravna(ovo je polovna stvar i garancije NEMA posle toliko dana),a pritom mi kaze da ima jos 5-6 takvih istih.Verovatno je on otvarao i stavljao svoje neispravne delove.MOJ VAM JE SAVET DA IZBEGAVATE OVAKVOG COVEKA!!!

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od članova dva predmeta: Punjač i baterija 18v 6ah 1. Punjač je nov kao u oglasu stim nemam nikakve problem. 2. Baterija je polovna kao što je rekao prodavac, ali dao mesec dana garanciju. Kad sam dobio predmete proverio sam da li sve u redu. Na prvi pogled činilo mi se da sve ok. Nakon 3 dana sam skontao da baterija jako slab( oko 75% kapacitet fali). Javio sam prodavcu da ovo nije u redu. On tražio da vratim bateriju kod njega na popravku (uz moj trošak), ja po dogovoru sam poslao predmeta na popravku. Posle 5-6 dana sam dobio nazad bateriju u istom stanju. (baterija rastavljanja slikana vidi se da ništa nije menjao) Ja posle svega ovoga ne preporučujem nikakve saradnju sa članom.
Sve je tako kao što gospodin kaže i u potpunosti se slažem s njim samo je "zaboravio" da napomene da je baterija IZVRSNA. Kad mi je reklamirao slao sam je o svom trošku u servis u Niš i serviseri su mi je vratili uz napomenu da je punog kapaciteta i da na njoj nema potrebe bilo šta popravljati. Sad sto neko očekuje da sa baterijom radi 3 dana bez punjenja to je subjektivna stvar i paušalna ocena. Mislim da je negativna ocena neosnovana i da neće uticati na moju buduću saradnju sa drugim članovima.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je srafilicu neispranu totalno pokusao sam da uspostavim normalnu komunikaciju nisam uspeo naseo sam ali necu vise
Ne želim da ulazim u polemiku jer je praktično nemoguće da svima budeš dobar. Slike alata koje postavljam namerno su u visokoj rezoluciji i ŠTO NUDIM NA SLIKAMA TO I ŠALJEM..Kupac je valjda sve video pre nego što se odlučio za kupovinu.Nije mogao naravno na slikama da vidi ispravnost ali TVRDIM DA JE ŠRAFILICA BILA ISPRAVNA KAO I SVI ALATI KOJE PRODAJEM...Uostalom ko radi taj i greši a veliki broj pozitivnih ocena i brdo pozitivnih komentara pokazuje kakvom se trgovinom bavim...POZDRAV SVIM ČLANOVIMA SAJTA

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Od coveka sam narucio 3 alata, bosch srafilicu, hilti T-5 i brusilicu. U pocetku brz lak dogovor, mala korekcija cene sve super. Prvo za srafilicu nije znao da nema kofer, a u opisu ima(cena ostaje ista). Danas stigla roba, Hilti jedva da se oseti cekic kad probas da busis beton. Pustim mu poruku da nije u redu, a da u opisu pise da je roba Full, covek nista ne odgovori. .. Malo neozbiljno. .Sto se tice brzine isporuke to je maximlno ispostovano bukvalno dan da dan. .. Alii. .. ..
Šta reći sem da je neizvodljivo da svima budeš dobar.....Gospodin je kupio 3 alata od mene....dogovor je istina bio brz i lak....što se alata tiče pravo stanje stvari je sledeće: -Za šrafilicu stvarno nisam znao da nemam kofer, ali je kupac na kontu toga dobio baterije koje su bile jače nego u pogodbi,jer nikog ne želim da oštetim i trudim se da svima izađem u susret i kompenzujem sve greške koje nenamerno izazovem. -Kupac se porukom žalio da mu bušilica marke hilti ima slabiji udarac od njegove Makite...tu stvarno ništa nisam mogao da uradim jer i po tehničkim karakteristikama ova 2 alata koje sam baš potražio na netu se vidi da i treba da ima slabiji udarac. Tako su je konstruisali i ja udarac ne mogu da joj pojačam(inače hilti koju je gospodin kupio od mene je najmanja bušilica koju ovaj proizvođač ima i samim tim ima i najslabiji udarac). -Na poruku nisam odgovorio jer je stigla baš u vreme velikih priprema za krsnu slavu,inače odgovaram redovno i svima i na pohvale i na kritike. Da ne dužim puno mislim da je ocena neosnovana....da se čovek javio telefonom sve bi smo rešili a ne ovako --prepiskom i negativnom ocenom.Iskreno,ko radi taj i greši i posle toliko pozitivnih ocena i komentara ova jedna negativna mislim da neće uticati na ljude koji žele da sarađuju samnom. ŽELIM SVIMA PUNO USPEHA U BUDUĆIM TRGOVINAMA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.