Dušan

Beograd

Član od: 18.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da se cujemo Pozvao sam ga za prosesor i reko mi je da mu uplatim 400 dinara na racun unapred cenu za postarinu isti dan sam mu uplatio. Preko telefon mi je rekao broj od racun. Ja sam mu uplatio iso sam u postu da mu uplatim i vise mi se ne javlja. Velika samota bruka se za 400 dinara.
Sve što je gospodin napisao je neistina. Niti smo razmenjivali račune, niti mi je uplaćivao novac. Procesor je trebalo da preuzme danas, ali je rešio da me okleveta i blokira. Dokaze za sve rečeno imam. Užas čime se ljudi služe...

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi je da dolazi sutra da kupi karticu jos pre 4 dana ja sam odbijao druge ponude zbog njega i razlog je sto su pale kriptovalute tako kaze. Pogledajte nase poruke pa procenite sami. Ovo mi je poslao . Nije hteo ni da mi javi da nece da dodje nego sam sam morao da ga pitam. Vrlo nekorektan kupac mogao sam da prodam karticu u medjuvremenu. "Imenjače, toliko su pale cene kripta ovih dana da mi se trenutno ne isplati da kupujem po toj ceni. Izvini stvarno i srećan Božić. PS. Nemam nikoga ko izdaje stan na Dorćolu, najbolje pogledaj na oglasima. "
Ono što nije napisano je: Da sam ponudio da pređem 240km da bih probao karticu i njemu smanjio troškove. Da sam od kupovine odustao dan ipo pre dogovorenog termina iz objektivnih razloga i da sam se uredno javio. Da sam mu za vreme koje je čekao ponudio novčanu nadoknadu za eventualne gubitke, što je on odbio. Kao što se lepo vidi iz citiranog, gospodinu sam čak i pomagao da nađe stan u Beogradu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.