Dusan

Beograd

Član od: 03.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Helanke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Stigle ali neonakav model kakav sam poručila tako da zato negativna ocena
Ne znam zašto ne mogu ja da ocenim ženu, koju god jer je kupac Nataša iz Beograda a ne Vanja iz Zrenjanina, koja je u prvom redu prepiske istakla da uvek dobije pogrešnu robu . Dala ocenu bez kontakta. Ponuđeno i posle negativne ocene da slika, pošalje nazad, vrate joj se pare...ne, ona samo kaže da ima pravo da oceni kako hoće! Ludo

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rečeno mi je da je gazište 25cm i da nema vraćanja sem ako je njihova greška. Stigle snegarice (uzela sam srebrne ali iz nekog razloga ne mogu da obeležio ovde taj oglas), ubiše prste, ne mogu ni da ispravim prste. Da izmerim uložak, on 24cm. Oni kažu smatraju da nije njihova greška, da ne vrše povraćaj novca, i da mogu neke druge cipele da uzmem jer tih više nema, i to ako dođem lično u magacin. Ostavila sam im i pare plus poštarinu 450 din, cipele ću pokloniti. Imam razumevanje za greške ali ne i za bezobrazluk. Radiš da zaradio da kupiš nešto što ti se sviđa i što ti je potrebno i neko te izigra, baciš pare. A kao alternativu ti daje da uzmeš nešto što ti se ne sviđa. Neprofesionalizam, amaterizam. Da imam više vremena, pozabavilia bih se ovim na mnogo ozbiljniji način jer mi je muka od ovakvih trgovina i prodavaca u Srbiji. Sve najbolje svakako, samo nek je posla! Neka vam je miran san.
Šteta što žena bira dramu a ne resenje , daje ocenu u pola noći i bira delove prepiske kako želi...zamoljena da ako neće zamenu za isti model crne,bakarne umesto srebrnih ( 10* pre kupovine napomenuto u magacinu vise nema)saceka odgovor za povracaj novca koji se inace ne radi, zatim predlozeno da joj ja dam novac...ali samo vidim ovu ocenu . Online kupovine zahteva pazljivo slusanje i citanje uslova koji nisu šale radi i sami birate pristajete li ili ne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.