Dusan

Aleksinac

Član od: 23.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nmg da verujem covek nije dao ni jedan dan garancije! Zasto? Zato sto je namestio da radi 2 do 3 dana i da crkne Stvarno nije posteno otisle mi 70€ kao nista Za izbegavanje a ako mi vrati pare i da mu vratim NEISPRAVNU grafiku uklonicu ocenu nije problem.
Gospodinu sam prodao ispravnu graficku iz pouzdanog izvora. Licno je novu kupio i koristio brat, zamenio je boljom, a ovu sam izbacio na oglas. Testirao sam je u programima pod opterecenjem i tako je izbacio na oglas. Sve je radilo besprekorno nakon testiranja, kao i pre testiranja. Nije izbacena na oglas zbog nikakvih skrivenih mana. A jos manje sam mogao da je podesim da radi tri dana i "crkne". Posle par dana javio se gospodin da ista nije ispravna, da su se pojavile linije i da je bucna, a pritom on je vec preprodao drugom licu. Ne znam pod kojim okolnostima je ta druga osoba koristila graficku, da li je na hladnom ukljucena, overklokovana iznad granica ili je ispala, da li se nesto desilo u toku transporta i sl. I sada ja treba da verujem njemu samo zato sto ima 200+ pozitivnih ocena i sto za bilo kakvu njihovu potencijalnu gresku, ja treba da snosim odgovornost. A svi znamo kada je novac u pitanju, tu ocene u vecini slucajeva nista ne znace. Ne kazem da je gospodin nestrucan, ali za 3 dana ona je vec zavrsila kod neke druge osobe. Prilikom kupovine, upoznao sam ga sa cinjenicom da graficka nema nikakvu garanciju, kao i da kupuje polovan predmet. Svestan tom cinjenicom, kupio je graficku. Pre slanja testirao sam je, dobro upakovao i poslao. Garanciju od dve ili vise godina mozemo ostvariti kupovinom novog predmeta u prodavnici. A posto mi nije stalo do novca po svakoj ceni, zamolicu ga da posalje graficku o svom trosku PostExpress-om, da se uverim na osnovu serijskih brojeva da je graficka koju sam mu prodao moja, uplaticu mu 7900din na racun nakon toga i zamoliti da vise ne saradjujemo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.