Dusan

Vrnjačka Banja

Član od: 12.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem nekom negativnu ocenu na ovoj platformi. ne ume niti želi da komunicira sa kupcima koji imaju problem sa proizvodom koji on tvrdi da je BAŠ TAJ bez obzira šta se dobije na kraju. Prodao mi je kinesku kopiju RGB HUB za koju je stavio na slici da je Asus rog, umesto toga dobio sam nešto iz radionice nekog Kineza. Kada sam mu pisao da hub nije taj i pored toga neispravan on je počeo sa klasikom da li sam dobro spojio kablove(što naravno jesam) i tvrdi da nema veze šta piše na slici kako on kaže to je taj itd. Na kraju me je blokirao. Naravno da će u svoju odbranu reći da je od njega sve ok. ZAOBIDJITE OVOG ČLANA! !!
Predmet odgovara opisu, nov i ispravan. Ocene zadovoljnijh korisnika govore u prilog za pomenuti proizvod. Postujem svacije nezadovoljstvo i nestrucnost, zato pitajte pre kupovine sve sto vas zanima.

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi nesipravan i nekompatibilan deo.
Kupcu je poslat nov kabal u orignalnom pakovanju, Neispravan i nekompatibilan, sta je kupac ovim hteo da kaze ? ne moze biti oba. Ako smatrate da je neispravan zasto ste isti oglasili za dalju prodaju na vasem profilu ? Isti odgovara za modele koji su navedeni u opisu, cak imam potvrdu od kupaca da radi i za odredjene modele Audija sto u opisu nije navedeno. Za svaki problem oko ugradnje, da li je AUX otkljucan preko dijagnostike, ispravnosti samog AUX-a i ostalo, nisam odgovoran. Nepotrebne pretnje od strane kupca.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Termalbe paste koje sam narucio nisu bile original
Totalna neistina. Paste su original, u prilog govore brojne ocene i zadovoljni kupci. U opisu su original slike na kojima se moze videti da je pasta original, naravno ko se razume. Za one koji ne znaju razliku, na interetu mogu naci slikovnu razliku sa opisom kao i bar kod koji jasan pokazatelj.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je poslao kontroler koji je neispravan jer su mu pinovi na ulazu u kratkom spoju, cim se prikljuci napajanje skljocne i iskljuci racunar, nakon sto sam mu ukazao na problem ubedjivao me je da je da to tako treba da bude i poslao mi sliku gde njegov kontroler radi ali mu nisu isti pinovi u kratkom spoju. Problem cu popraviti sam ali veoma je ruzno da prodavac za novu robu ne garantuje na bilo koji nacin. (On ce sad odgovoriti naravno da je kod mene problem ali svako ko iole zna, znace da pinovi koji su 5v i gnd ne mogu da budu u kratkom spoju "fabricki" i da "to tako treba"). Takodje, poslao sam mu sliku i pitao ga da mu posaljem snimak sta se desi ako mi ne veruje, nakon cega mi ni najmanje nije izasao u susret. Da budem objektivan, nije sve lose, komunikacija pred prodaju je bila veoma brza i korektna i proizvod je poslat u najkracem roku ali sve to pada u vodu kad za 2300din dobijem neispravan proizvod.
Kontroler poslat nov, ispravan u fabrickom pakovanju. Kupac je upucivao da su greskom zalemljeni ali nakon sto sam proverio kod ostalih, na svima je bilo isto. Na svim kontrolerima dva pina su spojena i u pitanju nije fabricka greska vec tako mora da bude. Kao dokaz poslao sam mu sliku da je tako i sliku istog u radu.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac poslao drugi artikal a ne onaj koji je narucen i koji smo se dogovorili. I pritom je naravno rekao da ima te kablove koje sam trazio
Kupcu je poslat zamenski kabal kako bi resio problem, modularni kabal sa 4 PIN-a kod kojeg se pinove vade i koji ujedno moze raditi i kao 3 PIN-ski, sa cim se kupac i slozio. Kupac me nije obavestio da poslati kabal ne odgovara, da isti vrati i sl. vec je bez ikakve dalje komunikacije dodelio negativnu ocenu.

Lov i ribolov > Lov | Lampe

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat kabl ne radi. Ima sitna oštećenja i tragove korišćenja. Kupac nije isprobao da li proizvod radi pre slanja. Kupac ne želi da zameni kabl koji ne radi.
Kupcu je poslat nov kabal, fabricki upakovan. Za isti nije dostavio nikakve dokaze da je ostecen i da ima tragove koriscenja. O tome da kabl ne radi kupac nije naveo gde je isti kacio. Samim tim pitanje je koliko je kupac uopste strucan. Prethodne ocene za isti kabal od drugog kupca govore u prilog da je kabl u potpunosti funkcionalan i bez ikakvih zamerki.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Hard disk oglašen kao nov, stigao polovan, upakovan u papire i sundjere, bez originalne kesice. Bad sektori, hard disk neispravan. Kontaktiran prodavac, odgovor od njega : hard diskovi su propisno upakovani, nijedan novi hard disk se ne isporučuje fabrički upakovan samo SSD diskovi se tako pakuju, roba podložna tumbanju, vratite hard disk o vašem trošku, reklamiraće se, ne odlučujem ja o tome nego uvoznik itd itd itd". Nekorektno, neljubazno. Moje iskustvo, ne nužno i svačije.
Hard Disk je poslat kuriskom sluzbom Post Express, maksimalno zasticen sa naznakom lomljivo. Hard Disk je nov, sto se lako moze utvrditi preko programa Hard Disk Sentinel. Kupac nije potkrepio slikovno tvrdnje da je Hard Disk polovan i koriscen pomenutim programom gde se jasno moze videti serijski broj, tacna oznaka Hard Diska kao i ukupno vreme rada. Kupac nije hteo da vrati Hard Disk radi ostvarivanja prava na garanciju.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je neke gluposti, umesto usb kabla, koji sam porucio. Da je bilo slucajno, ne verujem. Cim sam otvorio paket, pozvao sam ga i ne javlja se. Kako se ljudi prodaju za sitne pare. Izbegavajte ovog!
Paket je greskom zamenjen i kupcu je stigao pogresan. Svaki problem se da resiti, ali je kupac brze bolje pozurio da da negativnu ocenu, a da se pritom sa mnom nije ni cuo. Javio se nisam jer trenutno nisam bio pokraj telefona. Razlog negativne ocene: "Lose iskustvo sa nekim od clanova pa je brzopleto i mene svrstao u isti kos" Na kraju je sve reseno, pogresan paket je vracen od strane kupca, naruceni USB kabl je poslat. Troskovi postarine su isli na moj teret tako da kupac nije ostecen. Komentari i ocene sve govore, svaka rec bi bila suvisna!

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi kabli koji je kupljen na kineskim sajtovima pod izgovorom da je to kabli koji meni treba. Kada je stigao kabli nije radio na mom uredjaju(posto nije kopatibilan) Na moje pitanje da li je kabli probao pre slanja odgovorio je da nije, ali da je sigurno ispravan. Kabli je zatim proban na 2 racunara sa 3 harddiska i ni na jednom ne radi. Prodavcu sam trazio da mi zameni ili vrati novac a odgovor je bio: drugi nemam, platire jos 300 din dostavu do mene i ja cu vam vratiti novac! TO BI ZNACILI: KABLI OD 1000din , platio sam 300 din da dobijem nesto neispravno i jos 300din da vratim to isto neispravno! ZASO BIH JA ILI BILO KO BIO OVDE GOSPODINE 600 DIN NA GUBITKU ZBOG VAS ? Neka Vam je na cast!
Postovani kupac je pitao da li kabl podrzava 3,5" HDD, pri tome niti je pitao niti se infomisao da navedeni kabl nece raditi za satelitski reciver za koji mu je i trebao. Navedeni kabl je proveren i radi pod uslovima koji stoje u opisu, i vise puta je prodat i nije bilo reklamacija. Kupac ocigledno ne zna razliku izmedju eSATAp i eSATA porta, sto sam mu i objasnio porukom, i poslao sliku. Ponudio sam vise resenja za problem, ali je kupac sve odbio. Kupac je trazio da mu posaljem drugi kabl, na sta sam mu odgovorio da trenutno nemam na stanju, i da mu ni drugi nece raditi iz razloga koje sam naveo. Ponudio sam resenje da kupcu nabavim adapter 12V kako bi mu 3,5" HDD radio, ali nije prihvatio. Kupcu sam ponudio povrat novca u iznosu od 1000.00 din, s tim da dostavu on snosi, i kao najjeftinije resenje predlozio sam mu da mi posalje preporuceno, a da mu iznos od 1000.00 dinara uplatim na ziroracun za sta se kupac nije slozio. Ocigledno je zasto ste na gubitku. Da napomenem da je kupac vredjao u porukama, sto cu sacuvati kao dokaz, kao i celu konverzaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.