Dusan

Inđija

Član od: 02.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam puno negativnih ocena dao , ali ovo je totalni bezobrazluk . Clan je poslao razbije i neispravan tablet , uporno me je ubedjivao da nije do njega , nego da su ga u aks-u razbili , tj. puko je tac skrin . Nakon prebacivanja lopte na kurirsku sluzbu aks , dosli smo do nekog dogovora . Daljim utvrdjivanjem u servisu utvrdili su da je sim ulaz za obe kartice neispravan , gde sam mu to javio , medjutim nije hteo ni da cuje za prihvatanje reklamacije . Posle svega navedenog , nista mi drugo ne preostaje , nego da pravnim putem resim zaostalu naknadu sa clanom . Pazite sta kupujete i dobro uslikajte u kakvom stanju salje pakete , bez ikakve adekvatne zastite , .
Tablet poslat nov,slikan detaljno,vidi se da nema ostecenja,u fabrickoj kutiji osiguran u zastitnoj maski,ekran je okrenut dole radi bolje zastite.Rekao sam da odnese na reklamaciju u Aks,jer je ostecenje nastalo u transportu,to je odbio.trazio sam dodatne slike ekrana gde se vidi da ekran ne radi u tom delu,da ja pokrenem reklamaciju,nisam ih dobio.Tablet je odneo u servis,napisao je da je samo tac problem i da popravka kosta 3000din. Ponudio sam mu da podelimo te troskove na pola,prihvatio je.da bi ja bio siguran da je samo to,trazio sam da mi potvrdi da nema vise potrazivanja od mene, gde sam dobio potvrdu i uplatio.nakon uplate stize poruka kako ima jos problema.prepiske imam kao dokaz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.