Dusan

Vrnjačka Banja

Član od: 30.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za šivenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Masinica se slomila u transportu (drzac konca). Prodavac misli da ako ubaci proizvod u originalnoj ambalazi (u ovom slucaju tanka kartonska kutijica) u kovertu za slanje da je ispunio svoje obecanje "Sa moje strane roba ce uvek biti dobro zapakovana". Po prijemu robe nazvao sam prodavca i objasnio mu problem nakon cega me je poceo upucivati da svoje zalbe uputim posti. Na kraju sam predlozio da mu masinu vratim pa da mi posalje ispravnu o svom trosku, ili da je kupim kao ostecenu uz umanjenje cene za 300 dinara. Prodavac je pristao na drugu opciju ali je pokusao da se ocenka samnom da cenu umanjimo za 200 dinara na sta nisam mogao da pristanem. 500 dinara (koliko bi me masinica kostala uz umanjenje od 300 dinara) je daleko vise nego sto bi iko platio za masinicu sa ostecenjem. Prodavac je poceo da ponavlja kako je to ucena negativnom ocenom a vi svi koji cete ovo da procitate cete vec i sami da procenite o kakvom karakteru je rec.
..koliko neko mora da bude inteligentan..da osteti delic masinice..nezadovoljstvom iste..i da okrivi transport..ili ti postu..a da istoj nece da se zali..tj reklamira stetu (posto je on krivac)..vec da ja kao savesni trgovac snosim krivicu.. ..da tuga bude veca..zove..ucenjuje i procenjuje..sta i koliko vredi.. ..alo bre..ko si ti da mene ucenjujes i procenjujes stetu..?? ..postoje nadlezne sluzbe transporta za procenu stete..a posto si ti mutio i petljao..neces da se obratis njima..nego si mene nasao da maltretiras.. ..vidim procitao si moje uslove prodaje..a tamo lepo pise i da.. - Nakon predaje predmeta službi transporta ili nakon licnog preuzimanja, ne snosim nikakvu odgovornost za eventualna oštecenja koja nakon tog trenutka nastanu ili nefunkcionisanje proizvoda nastalo u toku transporta, nestrucnim montiranjem i rukovanjem, kao i za gubitak posiljke. - Razlog za negativnu ocenu ne može se uzeti situacija u kojoj artikal nije zadovoljio vaša ocekivanja! - Oni koji se ne slazu sa uslovima prodaje neka me zaobidju! ..a ovog dela se ne secas..jeli..ccc..?? ..i zato ponavljam..svi oni koji se ne slazu sa mojim uslovima prodaje..neka me zaobidju.. ..doticna osoba to ocigledno nije mogla.. ..suvise slobodnog vremena..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.