Dusan

Novi Sad

Član od: 29.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati člana u širokom luku, ne volim da dajem negativne ocene i uvek sam za neki dogovor, ali sa ovakvima čovek ne može drugačije! Čuli se u vezi telefona, pitao par puta da li ekran ima duhove i slično, pitam lepo i da li čovek zna šta su duhovi, kaže da zna i da nema ništa, sa stavom, "ja sam čovek 65 godina i tako je kako sam rekao, pogledaj samo moje ocene", ja verujući na reč takvom čoveku, uplaćujem mu unapred ceo iznos na račun, da bi mi sutradan stigao telefon sa falinkom, pri prvom paljenju primećujem odmah da ima duhove utisnute u ekran, kontaktiram člana, slikam sve crno na belo, čovek i dalje priča svoju priču, i ako i on vidi na slici duhove, ali opet ispade da ja izmišljam, on to nije video, kako mi je slikao telefon i ja sam rekao da se ništa ne vidi, telefon je perfektan, bez tragova, a on sve slikao iz uglova da se ne vidi detaljno stanje telefona, naravno i tu ga argumentujem realnim fotografijama stanja, počinje da me vređa, da sam balavac i da sam mu smešan, odbija bilo kakav vid dogovora, ja ovako nešto nisam još doživeo od nekoga, platim čoveku punu cenu telefona, dobijem uređaj koji nije takav, kakav je opisan, još me i izvređa, izmišlja i buni se, ja stvarno nisam kriv što neko ne vidi dobro, a garantuje da je stanje takvo i ako nije, i pravi mene ludim. Nekad ni ocene nisu pravi pokazatelj kakav je ko, evo ovo je čist primer, ali nadam se da će moja ocena ubuduće pomoći ljudima, da izbegnu ovakve! Da je čovek bio korektan i da sam mu vratio telefon, ne bi bilo potrebe da ga ocenjujem ovako, ali ne vredi! !! SAMO ĆU REĆI SRAMOTA, ZA ČOVEKA U TIM GODINAMA, DA SE OVAKO PONAŠA, ZA SVOJE GODINE TREBAO JE NAUČITI NEKE BITNE STVARI U ŽIVOTU! !! OVAKVE ČLANOVE TREBA ISKLJUČITI SA KP! !! !! ZAOBILAZITI BILO KAKAV VID SARADNJE SA DOTIČNOM OSOBOM! !! !
Zar je moguce da moj karakter odredjuje jedan tinejdjzer koji se bavi preprodajom telefona a kao takav verovatno se bavi i necistim radnjama. Ceo dan me maltretirao za telefon koji sam mu prodao. Vise puta sam mu slikao telefon i slao slike. Krenuo je u jutarnjim satima a zavrsio u kasnim vecernjim. Trazio je da mu posaljem slike iz milion uglova sto sam i ucinio te vise slika na beloj pozadini a uvek napominjuci i trazeci nekakav razlog da mu spustim cenu. Prodao sam mu perfektan telefon P30 bukvalno kao da je izasao iz fabrike i verujte mi da je takav i bio.Kada je dobio telefon zvao me i kaze da telefon ima duhove i to na mestima tacno gde se nalaze tasteri za navigaciju, navodno kada se opciono uklone ti tasteri za navigaciju tu se vide duhovi. Ja nikada svojim ocima to nisam video, tako mu i kazem. Poslao mi je sliku gde se to zaista vidi, tacno na mestima gde su tasteri vidi se kao pojava tih tastera u vidu blagog duha ali kada su opciono ti tasteri ukljuceni apsolutno je to nemoguce videti. Ja sam mu slao slike na beloj pozadini bas kada su ti tasteri bili opciono iskljuceni i pitam ga kako se to nije videlo na mojoj fotografiji a na njegovoj se vidi a on mi kaze da se to golim okom ne vidi ali da je on slikao specijalnom kamerom i da se tada vidi. Posle kaze da je to videla i njegova supruga golim okom kada su ukljucili telefon. Kako mi je prethodno rekao da se to golim okom ne vidi pitao sam kako sada ispada da je moguce videti golim okom a prethodno je tvrdio da je moguce videti samo specijalnom kamerom. Ponudio sam mu povracaj novca i nije tacno da to nisam uradio ali je tada odgovorio da nema veze neka ostaje tako kako jeste. Nakon par sati zove me i kaze da bi vratio telefon jer platio ga je 180e i nece ga moci odmah prodati za te pare. Buduci da sam ja, nakon sto je odbio da mi vrati telefon, kupio nov telefon u telenoru odgovorio sam da to sada nije moguce jer sam ja ulozio novac u drugu kupovinu. Na vama je da prosudite ko je u pravu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.