Dusan

Apatin

Član od: 13.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Ostali bicikli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao ja da je bicikl ispravan i ponovo sam preko poruku na kp pitao i on mi je potvrdio da je kao nov ali cim je stigao i seo sam na bicikl video sam da NE RADI. Kontaktirao sam prodavca i rekao mi je da ga slobodno otvorim i pogledam u cemu je problem. Kada sam ga otvorio video sam da je kais preko kog ide opterecenje spao sa mehanizma poderan je skroz i neupotrebiv i cak mu se ne vide oznake. Trazio sam drugi da kupim ali nisam nasao. "Prodavac" me je razvlacio mesec dana za povratak neispravnog predmeta za koji je prethodno naveo da je ispravan pomerajuci me vise puta u toku meseca pod raznim izgovorima i pricajuci mi da ne brinem. Da na kraju posle dugog cekanja ne odgovara na poruke danima. Bacio me na bezpotreban trosak, da ne pricam sto sam trosio kredit i vreme da se stvar ispravi i da pronadjem drugi kais. Plus sam bicikl uzeo kao poklon koji naravno nisam mogao da urucim. Najnegativnija moguca ocena! !!
Neporicem gresku,ali neznam zasto biciklo nije vracen.Posto nemogu ovdje postaviti prepisku sa telefona(poruke) postavicu je u vidu oglasa na k.p. pod sifrom "sobni biciklo"... ...POGLEDAJTE MOJE OGLASE 'SOBNI BICIKLO'...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.