dusan

Niš

Član od: 26.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Srafilicu koju sam dobio nemacke marke, ne radi. Baterija ne funkcionise. Vidi se da je otvarana srafilica a u oglasu stoji novo. Dao sam pare niz vodu. Nije prihvatio moju reklamaciju. Ko ima visak para neka daje.
srafilica poslata ispravna, reklamira nakon mesec dana !!???

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor. .. .salje brojeve patika koje njemu odgovara. rekao Sam my 43 a on salje 44. .patike vrlo los kvalitet, I nisu dobre kao na slikama. .pa ljudi razmislite. .. .
ovaj lik nezna sta zeli.Trazio je patike koje imaju gaziste 29cm / to je br 44/kako su bile prevelike zamenio sam mu za 43 koje su takodje bile velike.Na kraju je ispalo da mu je gaziste 26cm a to je br 42 koji nisam imao.Vratio sam mu novac, ali sam umanjo za moje troskove oko 400 dinara ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom na starnu to sto je romske nacionalnosti ali covek je polu pismen
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.