Dušan

Kruševac

Član od: 17.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljnost i bezobrazluk! !! Narucio sam kulere od dusana covek me vozi tu dva tri dana kako ce da ih posalje a od kulera nista jer ih je vec sigurno prodao drugom, danas kada sam hteo da mu pustim poruku na kp: covek me hladno bez ikakvog razloga blokirao na chatu kp: ? pa kaz Dule prodao sam drugom kulere za 3000din tebi sam reko na 2700din pa mi se isplatilo 300din vise ?. . Zasluzena negativna ocena zbog zavlacenja i neozbiljnosti. .. .
Nisam stigao da pošaljem paket a to je Milošu rečeno. Sada tek nemam nameru da mu pošaljem.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvajte se ovog clana, naime prodao mi je telefon ne rekavsi da na telefonu ne valja maticna, da se pregreva, ''guta'' bateriju kao ni to da ga racunar ''ne vidi'' i da se baterija ne moze napuniti ako je sam aparat ukljucen jer u standby modu trosi onoliko koliko i originalni punjac koji uzgred nije poslao sa aparatom napuni i mozda potrosi cak i malo vise. Cuvajte se clana!
Telefon je testiran pre nego sto je stavljen na oglas. Ja sam licno testirao telefon i sa njim nisam imao nikavih problema sto se tice crpljena baterije i pregrevnja telefona. Na slikama na oglasu se vidi da telefon puni normalno. Oglas si trebao lepo da procitas i tamo pise da se prodaje samo telefon bez punjaca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.