Dusan

Novi Sad

Član od: 01.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Objektiv nije bio u stanju kako je navedeno u oglasu, niti su slikane mane, varena plastika, pojedeni srafovi, budzeraj. Covek ima 130 poz ocena ne bih to ocekivao od takvog clana, pitao sam da ga vratim, ni govora. Sad samo izmislja nesto. Kao sto ce mozda i u odgovoru na moju ocenu. A ja sad imam popravku objektiva od 200 eur, na vec 400 eur sto sam mu dao, imam potvrdu od ovlascenog servisa koju mogu priloziti KP timu.
Čovek došao kod mene, pregledao objektiv, isprobao ga, dao primedbu na rad stabilizacije koja zatrese ali korektno stabiliše sliku. Nastavio da ga testira, bio zadovoljan kako objektiv radi, nisam ga požurivao, imao je vremena da vidi sve kozmetičke mane koje ne utiču na rad objektiva. Cena objektiva bila je u skladu sa njegovim stanjem, a ponavljam objektiv je bio ispravan što sam u oglasu napisao a kupac pri kupovini i lično utvrdio. Nakon više od nedelju dana, šalje poruku da objektiv nije ispravan, da mu smeta kozmetičko stanje objektiva i laže da smo se dogovorili da ga nastavi da isprobava do konačne odluke o kupovini. Takođe laže da smo se čuli jedan dan nakon kupovine preko nekog drugog broja na Viberu i da mi je tom prilikom tražio da objektiv vrati. Šalje mi neke skrinshotove sa Vibera u kojima nema poruka njegovog sagovornika već samo njegove i navodno je komunicirao pozivom samnom. Izmišlja da sam mu nudio neku drugu foto opremu. Ne znam čemu sve te laži. Mogao je da me nazove na broj preko koga smo komunicirali pre prodaje ili da mi odmah pošalje poruku na KP. Dogovorili bi se. I konačno, objektiv nije nov, kupio sam ga polovnog, godinama koristio bez problema i u ispravnom stanju prodao ovom kupcu. Sve kozmetičke i tehničke mane mogao je da primeti pri testiranju, nisam ga požurivao. Kupac je rekao da je zadovoljan kako objektiv radi da stabilizacija i autofokus radi i kupio ga je.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.