Dusan

Bor

Član od: 23.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je stigao, ali bez slusalica, iako pise da idu uz telefon, i receno je da ce ih prodavac naci i poslati. Pise da je garanija jos godinu dana, a u stvari je 10 meseci. Komunikacija protekla dobro, ali dogovor nije u potpunosti ispostovan. Zao mi je, sto moram da ocenim negativno, zbog neozbiljnosti.
Druze moj, prvo kako te nije sramota??? Zvao si me cenkao si se, dogovorili smo se na cenu '25 000din', poslao sam ti telefon i zbog postarine smanjio otkup jos 500din...poslao sam ti sve kao sto jeste, ti mi pises kako nije garancija 12 meseci nego 10, za slusalice sam ti rekao da ne mogu da nadjem, reko si 'OKEJ', telefon ti je stigo sve kako je receno i sam si reko da si zadovoljan, digao si tenziju za slusalice jedne najobicnije...ne verujem kakav si necovek ispao...MOLIM ADMINISTRACIJU DA MI SE OBRISE OVA OCENA JER 80% OCENA MI JE TRGOVINOM TELEFONA I NIKADA NIKOGA NISAM SLAGAO!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.