Dusan

Niš

Član od: 07.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Uz duzno postovanje momku sa kojim sam trebao da uradim telo za gitaru koju je naveo u oglasu i koje nije standardnog oblika. Dobio sam telefon od njega koji nije pokrio moje troskove izrade i farbanje tela. Pri zavrsetku izrade mi je rekao da nema novac i da su mu navodno oditelji uzeli zbog odlaska na more. Ovo nece biti klasicna negativna ocena vec samo opomena za mladog coveka da u buducnosti sa malo vise promisljenosti ulazi u dogovore.
Potpuno se slazem sa covekom... uz moju zalost stvarno su roditelji uzeli moj novac da bi otisli na more tako da nisam bio u mogucnosti da platim telo... ja sam poslao coveku telefon koji nije pokrivao troskove ali kolko tolko da smanji stetu i nagradio sam ga pozitivnom ocenom na sajtu ja sam samo toliko mogo da uradim.. zato sto stv nisam imao na kraju novac da platim veliko izvinjenje opet za postovanog prodavca tela
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.