Dusan

Lazarevac

Član od: 20.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat je ocuvan kao sto izgleda i na slikama. Prilikom prijema i boljeg upoznavanja sa satom skontao sam da stoperica nije centrirana, zatim prilikom namestanja vremena na satu sudaraju se kazaljke i pomera se mala umesto velike. Sat bi trebao da poseduje indiglo osvetljenje koje apsolutno nije radilo, mora generalno zbog svih ovih stvarii da ide kod majstora da se sve pravi menjaju baterije i pregleda. Rekao je nema nikakvu manu i sve savrseno radi sto nije tacno. Realno sat je ocuvan ali ima dosta jos da se radi na njemu.
Sve sto sam napisao u oglasu tacno je 100% i sat je potpuno ispravan i nema skrivenih mana, a ako se doticni gospodin ne razume u stelovanje sata, to je njegov problem. Ako je tacno to sto on kaze ja mu vracam 3000 dinara i sat mu ostaje kao poklon, a ako nije tacno, vec sam ja u pravu, onda on meni daje jos 3000 dinara za ove netacne stvari koje je napisao, pa da sledeci put nauci kako da se ponasa. Oprezno u trgovini sa ovim clanom, jer vec imam 12 pozitivnih ocena, pre gospodina koji je napisao nesto sto apsolutno NIJE TACNO !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.