Dusan

Leskovac

Član od: 11.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac me molio da mu sačuvam telefon (Iphone 4s) 2,3 dana da ga uzima 1000% i da ga ne prodajem nikom a imao sam kupca za njega. Proslo je 5 dana Lik ne odgovara na poruke na viber na br, na Kp samo pročita i ne odg. Telefon sam prodao jer nisam više hteo da ga čekam. VELIKA NEGATIVNA ZA CLANA. Klonite se clana, zamlacuje vas u prazno.
Halo decko sta je tebi? Imas temperaturu? Kakve ocene mi dajes tu negativne bre kako te nije sramota bre jel sam rekao da ako se snadjem za pare da cu uzeti rekao sam 2-3dana jel sam ti treci dan odgovorio sta me blatis tu kako te nije sramota JA SAM TI KRIV STO NEMOZES DA PRODAS TELEFON,SRAM TE BILO!!!!!!!!!!!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je lazovcina neverovatna. Napisao je da telefon nije nov ali da je super i isspravan. Sta dobijem? Dobijem les kakav nisam mogao da zamislim, kao da ga je kamion pregazio. Slomljeno staklo, otvaran, lepljen super lepkom, jacina signala na minimumu. Zao mi je sto ne stanuje blize da mu ja licno vratim telefon. Nadam se da ce pare koje je dobio kao doplatu iskoristiti za lecenje ne izlecive bolesti. Zelim mu sve naj gore u zivotu.
Rekao sam ti da telefon nije nov da radi normalno I da ima naprsline na ekranu ,tvom telefonu je juce otkazao tac speaker ne radi ja ljude cujem oni mene ne znaci mikrofon otisao sta me ocenjujes negativno icloud ti je bio ostavljen na telefonu jedva sam skinuo!!

Školski pribor i udžbenici > Školski pribor

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio posiljku, nije preuzeo od kurira niti se javlja na poruke i telefon.
Gospodine jeste se vi culi sa kurirom za to nisam kriv ja nego kurir nije hteo da ostavi kod mene kuci isporuku a ja sam bio na faxu tako da nemate razloga da se ljutite pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.