Dusko Grbic

Novi Sad

Član od: 08.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Kamp oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene i vrlo retko i nerado to činim, ali ovakvu neozbiljnost ne mogu da podnesem, prosto se razbolim a dnevno preko kp komuniciram sa desetinama ljudi. Nikad nikog nisam slagao, prešao, prevario što govore moje 550 pozitivne i ni jedna negativa ocena. Gospodin nije preuzeo pošiljku, bunio se oko cene. U oglasu lepo piše cena i stanje artikla a on to ne čita, pa mu i poštarina visoka a nije želeo da mu pošaljem sa mojom kurirskom službom sa kojom imam sklopljen ugovor. Sve sam ispoštovao i na kraju sam morao da platim duplu poštarinu za povrat paketa. Zato oprez u saradnji sa njim. Nek vam prvo uplati pa onda šaljite.
Kao prvo, oglasio si jedan proizvod i dao cenu za njega. Pitao sam te za stanje istog rekao si da je kao nov. Nismo pričali o drugom oglasu koji si u tekstu oglasa pomenuo kao opciju i za šta si digao cenu za 50% bez napomene i mog pristanka. Ti si bezobrazno pokušao da me dovedeš u zabludu i podvališ mi skuplju stvar bez napomene. Dakle, bežite od ovog člana jer podvaljuje. Moje prethodne ocene kao kupca govore o mojoj doslednosti. Ovaj čovek je neozbiljan i ne poznaje dovoljno zakon i oglašavanje cena. Ocena negativna!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.