Duško

Futog

Član od: 16.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek mi kaze ostavi felne sigurno, za 10 dana dolazim racunaj da su prodate i odbijem 3 musterije kazem da su felne prodate i sve dogovorimo i covek na kraju kaze ja nemam vise para. ovo nema smisla. on ce sad naravno da napise suprotno da to nije tako. ne preporucujem da se dogovara neko sa ovim clanom posto ne ispostuje dogovor.
Uopšte neću da komentarišem ovog člana i njegovu negativnu ocenu i ne prihvatam je.Tačno je da je na moj zahtev "zadržao" felne,ali je i tačno da kada je trebalo da mi ih po dogovoru donese,zvao njegov ujak i rekao da ne može tad,ali ni sutradan,nego kad završi sa svojim obavezama.Kako i ja imam obaveza,zahvalio sam se na saradnji,jer je drugačije bilo dogovoreno.Ja neću ovom članu davati negativnu ocenu,kao kontru za njegovu ishitrenim satu meni.Neznam kakva je kriza,ako imaš toliko interesenata,brzo ćeš ih prodati.Sve najbolje.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sve najgore za ovog clana, pored njegovih 110 pozitivnih ocena Moram mu dati negativnu kao planina, dobijo Sam poruceni telefon koji brlja tac nece da se puni pun nekih virusa . telefon Sam radi. rekao Sam dusku da telefon nije ispravan , on mi odgovara Kako je ga dobio u nekoj zameni. nije ga koristio . stani malo. Kako onda mozes nekom da prodas a da pre toga nisi proverio ispravnost telefona. clana izbegavati da on nije bio covek da pita staje telefonu u cemu je problem . negstivna kao soliter.
Bez komentara na ovu ocenu,jedino,da sam na kraju izgleda morao dobiti i neku negativnu.Po broju ocena može se videti da se bavim i kupoprodajom telefona,kad bi stigao i svaki da isprobam...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.