Dusko

Novi Sad

Član od: 01.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam prodavca da li se smola susi na sobnoj temperaturi u premazu od 2mm debljine, prodavac mi je rekao da ce se osusiti nakon 24h. Nakon 48h smola je i dalje vlazna. . zvao sam prodavca, javio mi se njegov kolega koji zna da se smola nece osusiti jer mu nije prvi put da prima istu reklamaciju. Trazio sam da vratim smolu i da snosim sve troskove postarine, nisu prihvatili. Neprofesionalno, neodgovorno, i sve najgore za ljude koji mi 2 puta salju isti proizvod i upropastavaju karbonska platna. . jos jednom, sve najgore! Veliki pozdrav. Uros!
Žao nam je što je tako ispalo, čovek zna da imamo samo tu smolu u ponudi, kaže već je poručivao, najveći problem sa smolom je zimi kada je hladno i vlažno vreme, iskoristio je veći deo smole i traži da vrati, stvarno nemam reči za to. Uzmem probam pa ako mi se ne sviđa vratim posle 15 dana...

Alati i oruđa > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Boja koja ne odgovara opisu proizvoda! Razočaran u kupovinu.
Zao nam je,trebali ste nas kontaktirati poslali bi smo vam novu kolicinu gratis i preuzeli na sebe sve dodatne troskove. Kao sto nasi klijenti znaju trudimo se da maksimalno ispostujemo i ugodimo,ali morate da razumete ko radi taj i gresi. Jos jednom se izvinjavam u ime EpoksiShop-a.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.