Dusko

Kruševac

Član od: 28.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket, rekao kuriru da ga nije ni narucio. oprez

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre slanja sam zvao da pitam jel tel ok, receno je da ispravan, razgovarao sam sa suprugom koja korektna , javlja se covek kasnije i pocne da vredja. na tel ne valja kamera zamenjena baterija, zakacen bez lcd-a da se nevidi jel ne radi mreza. Tel je sigurno prverio pre znao je da ne radi mreza ali dobar je da uvali cuvajte se od ovog clana.
Gospodine, uz dužno poštovanje, navedeno je da je telefon bio ispravan pre oštećenja i da ne mogu garantovati da je ispravan i dalje, jedino što je bilo za sigurno je to da, ukoliko uspete da popravite telefon, ja Vama dajem podatke za skidanje Iclouda. U fotografijama oglasa telefona je postojala fotografija koja je dokazivala da na telefonu ništa nije menjano. Dobili ste Iphone 11 Pro po znatno nižoj ceni navedenoj u oglasu i očekivali ste da bude skroz ispravan uprkos navedenim manama i oštećenjima ali to ne menja stvar da je ploča Icloud free (jer imamo podatke) i sim free, takođe samim tim ste ceo telefon dobili iako sama ploča košta toliko koliko ste vi platili ceo telefon (ako ne i više).

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Potpuno uništen telefon je oglasila kao , samo je pao i ugasio se, a unutra nema ništa. Rekla je da je odjavljen a on je zaključan.
Telefon je prodat kaoneispravan za delove, a dat mu je nalog da odjavi telefon.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.