Dusko

Bela Crkva

Član od: 21.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Etno stvari > Stari zanatski predmeti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vise puta smo se culi, na sva moja pitanja u kakvom su stanju cilimi, odgovorili su da su dobri, vrlo susretljivi, kada je posiljka stigla shvatila sam da na cilimu postoji jedna rupa velicine 10 cm i jos nekolko ostecenja, tako da nije za upotrebu. Nazvala sam prodavca da resimo problem, naravno tada mi je rekao da za novac od 7000 din nisam mogla nista bolje da dobijem, pravdao se da je slikano pre godinu dana i bio vrlo neprijatan. Posto nisam mogla da ostvarim dobru komunikaciju i ne pristaje na nista, cak ga ni negativna ocena ne zanima, njegove rece, , pa sta, pa sta i sta ce se desiti ako dobije negativnu ocenu. ako kp zahteva fotografije rado ccu im poslati a vi cete vec moci da uporedite slike sa oglasa i slike koje bih ja vama poslala sta sam dobila. Nismo mogli da postignemo dogovor, jer gospodin sada ne pristaje na normalan razgovor
Poštovani korisnici, ova gospođa prvo sama sa sobom treba da se dogovori šta hoće, i šta joj treba, najverovatnije je očekivala da ćilimi biti kao iz prodavnice u fulu, za ove pare što je ona dala, nemogu dva dobra ćebad kod kineza da se kupe, a kamoli ovako kvalitetni ćilimi kao ovi. Ovo što je navela da nije znala u kakvom su stanju, to je čista LAŽ, mi se jesmo čuli , i ona je bila upozna ta sa tim malim oštećenjima kako ona to već kaže, trebala je da dođe prvo na adresu, takav je bio dogovor pa je posle odustala, i rekla da odgovara da šaljem. Poštovani korisnici vi sami presudite koje sada u pravu, i za koliko novca mogu kvalitetni ćilimi da se kupe??? Ja sam joj na početku rekao da nebi bila ta cena da su kao novi!!! Ne znam čemu ova negativna ocena, kada je gospođa bila upoznata sa svim detaljima o stanju ćilima!!! Još jednom zamolio bih poštovane korisnike kp sajta, da ne obraćaju pažnju na ovkvu gospođu, koja sama nezna šta hoće, i za koliko novca koji kvalitet da kupi!!! Očigledno joj je bio cilj, da mi da namerno negativnu ocenu!!! Hvala svima na razumevanju!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.