slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

360 stepeni UV lampa za insekte 4200V / 15W

25 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
39
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! 360 stepeni UV lampa za insekte 4200V / 15W, rešite se dosadnih insekata brzo i lako !

  •  PROFESIONALAC PROTIV KOMARACA: Lampa za uništavanje privlači komarce, muve, moljce, mušice i druge leteće insekte koristeći plavi svetlosni izvor i zatim ih uništava pomoću rešetke visokog napona od 4200V. Može se koristiti unutar i izvan prostora.
  • BEZBEDNO ZA LJUDE I KUĆNE LJUBIMCE: Nema više pesticida ili potencijalno štetnih sprejeva. Bez iritantnih mirisa, netoksično i bezopasno po ljude. Odlično za prostore gde se priprema hrana. Rešetku za električni udar smo smestili u izdržljivo plastično kućište od ABS materijala kako bismo sprečili moguće povrede električnim udarom kod kućnih ljubimaca i dece.
  • MOĆNO I EFIKASNO: Efikasan na površini od 80 kvadratnih centimetara. Idealan za spavaću sobu, dnevnu sobu, toalet, kuhinju, hotel, kampovanje, natkrivene terase, garažu, terasu, itd. Preporučuje se uključivanje tri sata pre spavanja za najbolji efekat.
  • JEDNOSTAVNA MONTAŽA: Preporučuje se postavljanje električnog insekta-ubice na ravnu površinu ili okačiti pomoću praktičnog prstena.
  • LAKO ODRŽAVANJE: Lampa za ubijanje komaraca ima izvlačivi posud za mrtve insekte koji se skupljaju na dnu uređaja, što se lako uklanja radi brišeg, sigurnog i jednostavnog čišćenja.

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #160954880
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.