slika
1 od 1

Benzinski motorni trimer za travu MACHTIG MAC-80

14.461 dinFiksno

Beograd
Novo
15
0
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Za lakši pristup prostoru do kog redovne kosilice za travu ne mogu doći, kao i za sve baštovane kojima više odgovara košenje trave na ovaj način, Machtig je iz svoje proizvodnje ponudio veoma kvalitetan i izdržljiv alat. Trenutno u ponudi svojih alata za dvorište možete da izaberete MAC-80 Benzinski motorni trimer za travu i korov. U kompletu sa najlon sečivom i metalnim sečivom obezbeđen Vam je materijal za košenje, kako trave, tako i manjeg ili većeg korova do određenih debljina. Praktičan benzinski motorni trimer za travu MACHTIG  MAC-80 za travu sa benzinskim dvotaktnim motorom od 3KS. Isporučuje se sa trokrakim nožem i najlonom za košenje. Izuzetno je lak za rukovanje što omogućava veću preciznost tokom rada.

 

Zapremina motora 43 cc Maksimalna snaga 3 KS Karburator Klipni ventil Način paljenja Trzaj startera Način gašenja Prekidač na ručici Brzina 2800 o/min Prečnik sečenja najlon 420 mm Prečnik sečenja nož 255 mm Transmisija Automatska centrifugalna, spiralni prenos Smer rotacije Suprotno od kretanja kazaljke na satu (od operatora) Tip Jednocilindričan sa vazdušnim hlađenjem, dvotaktni benzinski motor Mešavina Ulje za podmazivanje sa mešavinom benzina u odnosu 1:40 Ulje Ulje za dvotaktne benzinske motore Zapremina rezervoara za gorivo 1 litar U kompletu metalno sečivo i najlon sečivo (pvc žica) Jednostavno i lako za rukovanje Težina 8 kg Pakovanje sadrži: Benzinski trimer MAC-80 Remen za lakše nošenje Trokraki nož PVC žica Plastična boca sa oznakama u ml za mešavinu ulja i benzina Imbus ključ Dvostrani ključ 8 i 10 Gedora ključ 2 PVC vezice za kabel Uputstvo za korišćenje Mogućnost kupovine dodatnih vrsta sečiva među koje spada i cirkular sečivo za sečenje izdanaka voćaka i ostalog rastinja.      

 

 

Cena isporuke - besplatna dostava

ID Oglasa: #165383913
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.