slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Digitalni Tajmer CROSOFMI za navodnjavanje i zalivanje 

4.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
64
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u  ponudi

 

Digitalni Tajmer CROSOFMI za navodnjavanje i zalivanje 

 

Uređaj donet iz Nemačke u svojoj kutiji. .

 

Opis preuzet sa neta

 

Tajmer za navodnjavanje s 3 pojedinačna mjerača vremena i senzorom za kišu, koji automatski  isključuje uređaj -dovod vodekada počne padati kiša čime štedi vodu. . . ne mora se ručnu isključivati.  

   Pametno upravljanje Zalijevanje vrta Timer za zalijevanje Senzor za kišu Vodootporno ručno upravljanje i 3 odvojena programa navodnjavanja  Opis

   Ova je jedinica sama po sebi vodootporna (IPx5), radi godinama na 2 x AA alkalne baterije, jednostavno se spaja na bilo koju vrtnu slavinu od ¾ ". Ima jasan LCD zaslon i dolazi s preglednom knjižicom s uputama.

Idealan je za vrtove, grmlje, male travnjake, terase itd. Vjerojatno nije dovoljno velik za velike travnjake/vrtove.

Izvrsna značajka je istaknuto postavljen senzor za kišu koji isključuje jedinicu kako bi se spriječilo nepotrebno zalijevanje ako pada kiša.  Kada prestane kiša, nastavlja s normalnim programiranjem.

  • Inteligentno računalo za navodnjavanje: Trajanje navodnjavanja varira od 1s do 99min i učestalost od 1h do 15 dana. Ispunite svoju veću potražnju

     

    • Trajanje zalijevanja: 1S-59S;  1MIN-300 min.
    • Učestalost zalijevanja: 1h-23h;  1 dan-15 dana.
    • Postavite jednostavnije, širi raspon vremena rada i
     
  • 3 odvojena programa navodnjavanja: Postavljanje 3 neovisna programa navodnjavanja može spremiti vaš plan navodnjavanja, svaki program navodnjavanja može postaviti različitu učestalost navodnjavanja i vrijeme navodnjavanja, što vam omogućuje fleksibilnije postavljanje vremena navodnjavanja i bolje zadovoljavanje vaših potreba.
  • Senzor za kišu: Gornji dio pametnog mjerača vremena opremljen je čipom senzora za kišu.  Kada čip dođe u kontakt s kišom, automatski će odgoditi zalijevanje sve dok na čipu ne bude vode.
  • Ručno navodnjavanje i blokada za djecu: ručna tipka omogućuje trenutačno i fleksibilno navodnjavanje bez prekidanja postavljenog programa navodnjavanja. Brava za djecu može zaključati mjerač vremena kako bi se osiguralo da se programirana postavka ne promijeni slučajno.
  • Širok raspon primjena: Prikladno za različite sustave navodnjavanja i slavine za crijeva, nanesite na staklenik, vanjski travnjak, vanjsku biljku.

   Ekstra-veliki HD ekran od 3,5 inča čini sve jasnim na prvi pogled. Povrh toga? Mnogo energije bi se moglo uštedeti jer će ekran automatski preći u stanje mirovanja ako tajmer creva za natapanje ne radi posle 30 s. 2-AA baterija omogućava  tajmeru da radi više od 6 meseci. (Ne idu uz uredjaj)  Moćni čip će detektovati nizak nivo napajanja i isključiti tajmer creva pre nego što se baterija isprazni.

 

Dječja brava

 

  • Dugo pritisnite 3 sekunde za aktiviranje ili deaktiviranje.
  • Lako deaktivirajte gumbe kako biste spriječili neželjeno resetiranje programa.
  • Vodootporan: Ovaj automatski mjerač vremena za navodnjavanje vrta s naprednom tehnologijom, vodootporan i intuitivan, jednostavan za korištenje. Uređaj za navodnjavanje kap po kap koristi novi vodootporni materijal, koji je siguran i netoksičan.
Ručno zalijevanje
  • Želite svojim biljkama dati dodatno piće izvan planiranog vremena?  Zatim odaberite ručni način navodnjavanja i postavite trajanje vode na 99 min 59 s, što vam omogućuje trenutno zalijevanje bez prekidanja unaprijed postavljenog navodnjavanja.

  KUTIJA JE NA GORNJOJ STRANI POHABANA, prikazano na slici.

 

             POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .
Neke slike kao i opis su preuzete sa neta, bez namere da se krše autorska prava.
AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

 

K. T. S1

kutija tarasa S1

 

TOPLA PREPORUKA

ID Oglasa: #164614718
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.