slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Einhell AQUINNA 36/30 akumulatorska baštenska pumpa 4180400

11.800 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
13
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Korišćena, radi, samo nema adapter 33.3mm (1'') - zaokruženo na fotografiji. Slike uživo, video na zahtev na viber. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

  • Deo Power X-Change porodice, potrebne su 2x18V baterija
  • Dvostepeni ECO prekidač
  • Vijak za punjenje vodom
  • Vijak za oticanje vode omogućava zaštitu od mrženja
  • Termalna zaštita
  • Praktična drška za nošenje
  • Isporučuje se bez baterije i punjača (kupuju se posebno)

Pomoću bežične baštenske pumpe Einhell AQUINNA možete da koristite kišnicu i vodu iz bunara i cisterni u bilo kom trenutku u bašti i kućama, tako da štedite novac i zaštitite okolinu. Zato što baštensku pumpu AQUINNA napajaju dve 18 V punjive Power X-Change punjive baterije. Dizajnirane kao član porodice visokih performansi Power X-Change, sve punjive baterije iz sistemske serije mogu se fleksibilno i bez ograničenja koristiti u proizvodima za obradu i baštu iz sistemske serije. Za ispravno podešavanje postoji ECO sklopka sa dve postavke: bilo ekonomični režim sa smanjenim pritiskom isporuke ili punom snagom. Sa glavom za isporuku do 26 metara, visinom usisavanja do 8 metara i maksimalnom brzinom isporuke od 3.000 litara na sat, bežična baštenska pumpa AQUINNA takođe daje najbolje ocene za performanse. Priključak na dovodnoj strani je 42 mm (1 ¼ "muški navoj), a na strani dovoda 33,3 mm (R1 ženski navoj). Postoji vijak za punjenje vode, a radi zaštite od mraza, vijak za odvod vode. baštensku pumpu možete odložiti u hladnoj sezoni bez ikakvih briga. Termostatski prekidač štiti motor od preopterećenja. Zahvaljujući praktičnoj ručici, bežična baštenska pumpa može se brzo preneti gde god je potrebno. Ovaj proizvod dolazi bez baterija ili punjača, dostupni su zasebno, na primer kao praktični starter set od Einhell-a (mi nemamo na stanju)

 

Tehničke karakteristike
Maks. dostavni kapacitet    3000 L/h
Maks. usisna visina    8 m
Maks. visina isporuke / - pritisak   26 m / 2.6 bar
Maks. temperatura vode    35 ° C
Usisni priključak    42mm (R11/4 AG)
Priključak pod pritiskom    33,3mm (R1 IG)

ID Oglasa: #165874983
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.