slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Gardena 3395 Combisystem glava grabulje -vertikulator

7.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
462
15
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

 

Za uklanjanje mahovine, korova i slame
S GARDENA combisystem glavom grabulje sa rezačem na točkovima - vertikulatorom,   možete ukloniti mahovinu, korov i slamu kako biste poboljšali prozračnost, snabdevanje vodom i apsorpciju hranjivih materija vašeg travnjaka. GARDENA combisystem omogućuje fleksibilnu upotrebu zahvaljujući izmjenjivim dodacima. Vertikulator je kompatibilan  sa svim GARDENA combisystem drškama i može se montirati i učvrstiti na dršku. GARDENA preporučuje dršku dužine 180 cm, a odabir drške zavisi o uslovima rada i vašoj telesnoj visini. Sigurna veza između rezača i drške osigurava udobnan rad u svakom trenutku. Posebni zupci s glatkom klizećom pozadinom napravljeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika prodiru u travnjak za milimetar i uklanjaju neželjenu slamu i mrtvu travu s travnjaka. Radna širina je 32 cm. Robusni točkovi  s posebnim gaznim slojem i podrškom olakšavaju negu vašeg travnjaka. Glava grabulje sa rezačem na točkovima - vertikulator, napravljen je od visokokvalitetnog čelika s Duroplast oblogom i pocinkovanim zupcima. Kao rezultat toga, otporne su na koroziju i izdržljive. Zahvaljujući combisystem Stalku za alat Flex (Art. Br. 3505-20) - nije uključeno u isporuku, kupuje se zasebno (mi nemamo), možete jednostavno osigurati prostor za odlaganje glave grabulja sa rezačem na točkovima. Neka vaša porodica alata raste. GARDENA combisystem. Zamenjiv. Izdržljiv. Za sve baštenske zadatke.

 

Theničke karakteristike
Oznaka 3395-20
Upotreba Za uklanjanje mahovine, korova i sloja zarasle i osušene trave
Preporučena dužina drške 180 cm
Radna širina 32 cm

Isporuka uključuje Glavu grabulje sa rezačem na točkovima - vertikulator

ID Oglasa: #162522256
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.