slika
slika
slika
1 od 3

Magicna Multifunkcionalna Prskalica EZ Jet

599 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
3.226
101
pre 7 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragana
Član od 07.02.2014.
kp izlog

EZ Jet - Magična multifunkcionalna prskalica EZ Jet multifunkcionalna prskalica za vodu i za sve tipove creva - 8 funkcija prskanja plus doziranje šampona za pranje. Spremite se za sunčano vreme po ovoj super ceni Magično rastegljivo crevo je odlično za zalivanje bašte, ali neće detaljno oprati vaše dvorište, sve do sad!

Upoznajte se sa EZ Jet-om - magičnom multifunkcionalnom prskalicom za crevo. Ovo je prva prskalica koja u jednoj spravi kombinuje snagu čišćenja sa jakim mlazom vode! Otklanja svu prljaštinu sa kućnih pragova, prilaza, garaže u sekundi! Čisti i pere nečistoće i buđ sa drvenih dasaka i palube brodova i čamaca. Uklanja akumulirane naslage lišća i prljavštine sa oluka, ali i nečistoću sa filtera za ulje i gorivo.

Učinite da prljavština i prašina nestane sa kamenog prilaza kuće, zatim okrenite EZ prskalicu i imaćete nežnu prskalicu za Vaše osetljive biljke.

Okrenite još jedanput i dobićete vodenu metlu kojom možete da “ počistite” celo dvorište za nekoliko minuta.

Neverovatno, zar ne?

Tajna je u plavom rezervoaru koji se nalazi u vratu EZ prskalice. Kako on radi? Voda ulazi u rezervoar i tu ostaje dok je ne oslobodite.

Ako okrenite mlaznicu voda će izlaziti kroz rupice koje daju čak 8 različitih protoka! Sada, napunite providni rezervoar-dozer deterdžentom za pranje i možete moćno da operate Vaše prozore na drugom spratu bez korišćenja merdevina!

Okrenite raspršivač i operite ceo automobil u minutu. Umesto sapuna sipajte prehranu ili cvetal za biljke i oplemenite celu baštu! Još jedan okret i spremni ste za čišćenje svih onih nedostupnih mesta! Sa 8 funkcija ova multifunkcionalna EZ prskalica nudi jačinu mlaza za sve vaše baštenske poslove - od moćnog čišćenja prljavštine do nežnog zalivanja cveća!


Karakteristike:

- 8 podesivih funkcija mlaznica: mlaz, precizni mlaz, magla, kiša, pljusak, ugaoni mlaz, horizontalni i vertikalni mlaz
- Očistite Vašu kuću, dvorište ili automobil, a zatim pažljivo zalijte biljke
- Rezervoar-dozer za deterdžent
- Ne koristi struju niti motor
- Savršena za: prozore, oluke, prilaze, staze, ograde, palube, bazene… za celo dvorište!

Novo, nekorisceno, u originalnom pakovanju                    


Pogledajte ceo nas asortiman klikom na svi oglasi u gornjrm desnom uglu ispod broja telefona

ID Oglasa: #61127697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.